Patrick a ajuns la concluzia că nu-și dorește o relație de viitor cu Nona și că diferența de vârstă și-a spus cuvântul.

Nona nu se oprește din plâns după despărțirea de Patrick

”Asta e viața, e ceva normal, nu le poți face tuturor pe plac. Astăzi nu am mâncat nimic, am băut două cafele, să nu faceți așa.”, a spus Nona pe live.

Citește și: Patrick și Nona și-au spus adio: „Aveam o tristețe în mine și nu înțelegeam de ce. Nona a simțit lucrul ăsta”

Fosta concurentă este optimistă și este sigură că va trece peste această despărțire. Nona vrea să se reapuce de sală și să-și pună ordine în viață.

Citește și: Robert spune ce crede despre relația Cristinei cu Radu

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Noi am comunicat destul, am realizat ce decizie am luat. Trebuie să ne respectăm deciziile. ”, a mai spus aceasta.

Patrick și Nona și-au spus adio: „Aveam o tristețe în mine și nu înțelegeam de ce. Nona a simțit lucrul ăsta”

Patrick și Nona și-au anunțat despărțirea pe live, după ce s-au întors din Turcia. Veste i-a luat pe fani prin surprindere.

Citește și: Laurențiu nu se vede într-o relație cu Lorena. Care este motivul

Patrick a vorbit despre motivele despărțirii de Nona.

„Aveam o tristețe în mine și nu înțelegeam de ce. Nona a simțit lucrul ăsta. M-a tot întrebat de câteva ori dacă sunt ok, dacă sunt bine. Eu spuneam că da, am crezut că este doar o zi de-a mea în care nu sunt bine, cum putem păți cu toții.

Mă uitam la ea în tot timpul ăsta, ea este o femeie care chiar mă iubește cu adevărat, este o femeie care chiar își dorește o familie cu mine, nu am absolut nimic de reproșat in privința ei.”,  a spus Patrick, potrivit KanalD.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si