Nona se enervează la culme pe Patricia și o amenință pe aceata, iar Andreea Mantea este nevoită să intervină pentru a aplana conflictul, deoarece concurentele nu au ajuns la un numitor comun.
Nona: Tu stai în banca ta, eu stau în banca mea, atât.

Citește și: Patricia nu s-a putut abține din lacrimi: „Eu nu am încercat să influențez pe nimeni! Pe mine nimeni nu mă place!”

Patricia: Dacă nu, ce?

Nona: Vrei să vezi?
Patricia: Da!
Nona: Bine.

Citește și: Gală cu scântei în ”Casa Iubirii”: Robert și Radu au un nou schimb de replici acide

Andreea Mantea a observat că lucrurile au scăpat de sub control, iar Patricia o provoacă și mai tare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Andreea Mantea: Dacă aceste amenințări duc la violență, Nona, va trebui să te descalific.

Citește și: „Am obosit! Nu mă regăsesc aici!” Ionuț din „Casa Iubirii” traversează clipe grele! Concurentul a dezvăluit motivul pentru care este

singur

Patricia nu s-a putut abține din lacrimi: „Eu nu am încercat să influențez pe nimeni! Pe mine nimeni nu mă place!”

Clipe tensionate în Casa Iubirii. Patricia nu s-a mai putut abține și a început să plângă. Aceasta susține că nu este plăcută de nimeni, după ce băieții au venit cu acuzații către ea. 

În fiecare ediție a emisiunii  ,,Casa Iubirii'', participanții au parte de momente unice. 

Aceștia pot avea clipe frumoase, dar și mai puțin plăcute. De cele mai multe ori există discuții aprinse, din diverse motive.

Citește și: Ionuț nu poate trece peste experiențele din trecut și recunoaște că nu își poate face o relație

În ediția de joi, Radu a început un scandal în casa băieților. Acesta l-a acuzat pe Marinel de faptul că este foarte apropait de Cristina. De asemenea, Patricia a fost acuzată de băieți că a instigat pe toată lumea împotriva lui Marinel. Motivul ar fi acela de a fi nominalizat și să plece acasă în următoarea gală.

„Am obosit! Nu mă regăsesc aici!” Ionuț din „Casa Iubirii” traversează clipe grele! Concurentul a dezvăluit motivul pentru care este singur

Ionuț se află într-o perioadă dificilă a vieții sale. Acum, concurentul nu își mai vede rostul la „Casa Iubirii” și, chiar mama lui îl încurajează să părăsească competiția! 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

Ionuț din „  Casa Iubirii  ” trece prin momente cumplite. Se pare că dezamăgirile din trecut nu-l lasă să se bucure de viitor.

„Sunt un punct mort aici, în casă”, a spus, mâhnit, concurentul.

Concurenții din „Casa Iubirii”  au parte, în fiecare zi, de tot felul de provocări, momente frumoase, amuzante, dar uneori și momente grele. Unii concurenți au nevoie de mai mult timp pentru a-și găsi sufletul pereche. Este și cazul lui Ionuț, care nu își mai vede locul în emisiune, deși a venit să-și caute jumătatea. 

Citește și: Imaginile cu Patrick și Nona de la primul date stârnesc invidia Patriciei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si