Cristinei nu-i vor pica bine sfaturile Nonei pentru Mihaela. Deși nu mai formează un cuplu cu Radu, Cristina nu vrea ca el să se apropie de altcineva.

Nona o îndrumă pe Mihaela spre Radu

Cum Robert a spus deja că nu-și dorește ceva mai mult cu Mihaela, Nona o sfătuiește să se îndrepte către Radu, cu care pare că se înțelege mai bine.

Citește și: Situație fără precedent în „Casa Iubirii”! Radu nu se simte bine să o vadă pe Cristina în compania altui băiat: „Ai o simpatie mică pentru el!”

”Ieri mi s-a părut că te-ai supărat pe mine că am îmbrățișat toate fetele! Și nu doar pe tine! Ai vrut exclusivitate! Dar nu pot să îți ofer exclusivitate dacă nu îmi doresc ceva!”,  i-a spus Robert Mihaelei, potrivit Kanald.ro.

Citește și: Patricia a izbucnit în lacrimi în ediția de azi a emisiunii ”Casa Iubirii”. Care este motivul

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Mai bine te împaci cu Radu decât cu Robert, așa e? Sincer! Am văzut că ați căzut și pe jos!”,  a spus Nona.

Radu nu se simte bine să o vadă pe Cristina în compania altui băiat: „Ai o simpatie mică pentru el!”

Cristina și Radu, la un pas de a-și mai da o șansă! Radu este foarte gelos, după ce și-a văzut fosta iubită, pe Cristina, în compania lui Marinel.

Citește și: Băieții l-au luat în vizor pe Laurențiu după întâlnirea cu Patricia. Ce au avut să-i reproșeze concurentului

Concurenții din Casa iubirii, sezonul 2, au parte în fiecare ediție de noi provocări de senzație, momente romantice, situații hazlii, însă și de tensiuni uriașe, care de cele mai multe ori le dau mari bătăi de cap mai ales celor care au deja o relație în cadrul show-ului.

Radu, gelos până peste măsură

Tânărul a recunoscut în fața Cristinei că se simte răpus de gelozie atunci când o vede pe aceasta în compania altui bărbat. Momentele tulburătoare au fost atunci când Marinel a ajuns în tabăra fetelor, unde a încercat să o sprijine pe Cristina.

Citește și: Radu se arată gelos atunci când Marinel și Cristina au un moment de dans

Mainel și Cristina și-au zâmbit, iar această apropiere a venit ca o piatră în inimă pentru Radu, care și-a ieșit din minți. Așadar, văzându-se în postura de a o pierde pe concurentă definitiv, i-a cerut câteva minute pentru a vorbi cu ea.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: ”Nu a iubit-o niciodată pe Cristina”. O fostă concurentă ”Casa Iubirii” face dezvăluiri despre Radu

Concurentul i-a spus fostei sale iubite că regretă mult despărțirea recentă, care s-a produs din cauza unor lucruri aparent banale și infantile, care i-au îndepărtat. Cristina i-a reproșat că a durut-o foarte mult motivul invocat de el și că i-a afectat mult imaginea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si