Concurenții din Casa Iubirii au parte în fiecare zi de momente tensionate, dar și de clipe romantice. De această dată, conflctul e pe care să izbucnească între Nona și Bianca, care își aruncă replici acide.

Citește și: Mihaela a izbucnit în lacrimi. Care este motivul

Nona o va înfrunta pe Bianca, asta pentru că se arată extrem de deranjată de afirmațiile tăioase ale colegei sale.

Totul pornește de la o conversație purtată de Andreea Mantea împreună cu Nona și Patrick despre situația din ultimele zile.

Bianca: Încă una sub covor!

Andreea Mantea: Nu înțeleg?

Bianca: Păi Patrick a zis că nu înțeleg dar ok, iubirea mea... sub covor!

Citește și: Acuzații fără precedent în ”Casa Iubirii”. Nona și Bianca au dus rivalitatea la un alt nivel

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nona: Care e treaba, fată? Te deranjează ceva?

Patrick: Eu am băgat sub covor pentru că iubesc cu adevărat și așa mi se pare normal când iubești! Am pretenția și din partea ei dacă vreodată va fi ceva să bage sub covor, să bage!

Cearta celor două concurente va continua și după plecarea Andreei Mantea, însă aceasta va reveni pentru a aplana un posibil conflict violent.

Citește și: Momente dificile pentru Erisa în Casa Iubirii. Erisa, în lacrimi, spune că a fost amenințată de Aisa

Mihaela a izbucnit în lacrimi. Care este motivul

Ediția de astăzi a emisiunii ”Casa Iubirii” a fost una destul de tensionată din cauza conflictului dintre Erisa și Aisa. Nu doar Erisa, ci și Mihaela a izbucnit în lacrimi.

Citește și:  Dorința fetelor a fost îndeplinită. Un nou concurent a pășit în ”Casa Iubirii”

Susținătorii lui  Robert  consideră că Mihaela s-a folosit de el pentru a câștiga popularitate în emisiune. Aceasta se gândește la faptul că au fost îndemnați de Robert să facă asta, fiind împotriva ei acum.

Citește și:  Momente dificile pentru Erisa în Casa Iubirii. Erisa, în lacrimi, spune că a fost amenințată de Aisa

Robert se apară și susține că nu are vreo legătură cu comentariile respective.

Dorința fetelor a fost îndeplinită. Un nou concurent a pășit în ”Casa Iubirii”

Axi este noul concurent din ”Casa Iubirii”. Fetele au așteptat cu nerăbdare acest moment, mai ales după intrarea Aisei în emisiune.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Alexandru a pășit încrezător în casa fetelor și nu a venit cu mâna goală. Noul concurent a venit cu câte un trandafir alb pentru fiecare fată.

Citește și:  Nona vrea să părăsească ”Casa Iubirii”. Cum va reacționa Patrick

Emma a fost cea care a ghicit numele noului concurent, iar pentru asta Andreea Mantea a rugat-o să-i ofere un pupic pe obraz lui Axi.

Noul concurent are 24 de ani, este din Constanța și este pompier. Acesta a recunoscut faptul că nu a avut relații de lungă durată.

Citește și:  Acuzații fără precedent în ”Casa Iubirii”. Nona și Bianca au dus rivalitatea la un alt nivel


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si