Nona a vrut să lămurească situația cu Ionuț, spunându-i că toate gesturile sale au fost o formă de respect și că nu și-ar fi dorit ceva mai mult cu el.

Ionuț se simte folosit de Nona

Concurenta a vrut să sublinieze faptul că prin apropierea de Ionuț a vrut să-l facă gelos pe Patrick, însă Ionuț nu este atât de sigur de acest lucru.

Citește și: Fostul soț al Nonei, adevărul despre concurenta din ”Casa Iubirii”. Cum va reacționa bruneta la vederea mesajul video

În ediția de astăzi a emisiunii ” Casa Iubirii”, Nona și Ionuț vor avea parte de o cameră roșie pentru a lămuri situația. Însă lucrurile nu stau așa cum Nona a plănuit, aceasta părăsind în lacrimi camera roșie.

Fostul soț al Nonei a transmis un mesaj video

Bărbatul a vrut să lămurească situația și să-și ceară scuze față de Nona și față de familia acesteia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Mihaela va izbucni în lacrimi din cauza lui Robert. „Am înțeles foarte bine, nu vrei să fie nimic între noi! Îmi scoți ochii pentru orice!”

Fostul soț al Nonei a recunoscut că tot ce a spus despre ea în acele mesaje este fals și că a inventat totul, iar acum regretă.

Citește și: Confruntare între Cristina și Patricia în ”Casa Iubirii”. De la ce a pornit totul

”Sunt fostul soț al Nonei, avem aceleași tatuaje. Vreau să-mi cer scuze de la Nona și de la toți cei pe care i-am rănit. Vreau să lămuresc lucrurile, tot ce am scris în acele mesaje a fost fals. Eram beat și nu m-am gândit când le-am scris, eram gelos. Nona m-a făcut să sufăr, dar ea nu merită ceea ce am scris. Ce am făcut este foarte greșit și nu merită. Mesajele pe care le-am arătat, Nona nu este o femeie de moravuri ușoare, nimic de genul. Videoclipurile și pozele nu ar fi trebuit să apară nicăieri, ar fi trebuit să rămână în telefonul meu. Îmi pare rău”, a spus în video fostul soț al Nonei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si