După imaginile de la date-ul Nonei cu Patrick, Patricia a ieșit la atac, fiind rănită de respingerea lui Patrick.

Nona și Patricia au avut parte de un nou schimb de replici tăioase

Bruneta a ținut să menționeze faptul că Patrick este al ei și că nu va permite nimănui să-l jignească.

Citește și: Cristina este dezamăgită de atitudinea lui Radu: ”După date, mi se pare, nu știu, ai fost mai detașat, să spun așa”

Cele două concurente au adus în discuție și operațiile estetice, Patricia spunând că ea își va pune silicoane cu banii munciți de ea.

Nona i-a cerut explicații pentru insinuările sale, fiind gata să o învețe o lecție pe mai tânăra concurentă.

Cristina este dezamăgită de atitudinea lui Radu

Cristina a mărturisit faptul că Radu și-a schimbat atitudinea după date, iar de multe ori a spus că este obosit și că abia așteaptă să ajungă acasă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Andreea Mantea a vizat câțiva concurenți din casă. „Nu e o rugăminte, nu e un sfat, nu e o avertizare! Este o dorință a mea și a întregii echipei!”

Fetele au văzut-o reținută pe Cristina după date-ul cu Radu și au întrebat-o cum a fost. În casa băieților, Ionuț este cel care a încercat să afle mai multe detalii despre întâlnire.

”Cristina, să știi că Radu a venit cu un sentiment foarte mișto, era foarte încântat de ce s-a întâmplat. Tu cum ești?”,  a spus Ionuț, potrivit Kanald.ro.

Bianca l-a atact pe Radu pentru vorbele sale

Radu a spus că date-ul a ieșit mai bine decât se aștepta și că a fost reușit în proporție de 90%.

Citește și: Alina o provoacă pe Kinga la luptă. Ce s-a întâmplat între cele două concurente ale emisiunii ”Casa Iubirii”

Bianca susține că Radu folosește cuvinte mult prea mari și arată foarte puțin. Moment în care Cristina a izbucnit în lacrimi.

Citește și: „Te-am adus la Burj Khalifa la Galați”. Nona și Patrick au avut parte de prima întâlnire romantică în afara „Casei Iubirii”! S-a spus primul „te iubesc”

”Chiar țin foarte mult la tine...și nu cred că era necesar să mă faci să simt asta. Am venit de la date, Radu, și am spus, în gândul meu, că mă tem să nu se piardă tot ce am construit până acum”,  a spus Cristina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si