Close sidebar
Close sidebar

Nona și Patrick sunt tot mai aproape de despărțire. Care este teama celor doi?

Nona și Patrick se află la un pas de despărțire. Cei doi sunt pe cale să o ia o decizie dureroasă în ceea ce le privește relația.

Diana Puiu,

Nona și Patrick sunt tot mai aproape de despărțire. Care este teama celor doi?

[Sursa foto: Captura Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Cred că ar trebui să încetăm cunoașterea! Vreau acasă!”. Au fost cuvintele spuse de Nona.

Nona și Patrick s-au plăcut încă de la începutul sezonului și s-au apropiat din ce în ce mai mult, până când cei doi au hotârât să formeze un cuplu. De curând, lucrurile au luat o întorsătură în defavoarea lor, iar cei doi sunt pe cale să se despartă.
Cei doi au avut o avut o întâlnire romantică de Ziua Îndrăgostiților și părea că totul merge bine între ei, dar la nici două zile au apărut reproșurile în relație.

Citește și: Patricia și-a spus părerea despre băieții din ”Casa Iubirii”. Ce crede noua concurentă despre Patrick

Care este teama celor doi concureți

„Mi-e frică de ziua în care o să fie butonul ăla de indiferență!”

În ediția de joi, cei doi au ajuns în camera roșie pentru a discuta despre problemele care le frământă relația, iar în emisiunea de vineri, situația va căpăta o turnură neașteptată, iar cel doi dau semne tot mai mult că ar vrea să se despartă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Patrick va veni în casa fetelor pentru a mai discuta cu Nona despre problemele lor. Acesta îi va spune motivele pentru care s-a supărat: mesajele primite de Nona, faptul că ea a plâns într-o postare făcută pe InstaStory și Ionuț.

Citește și: Nona, în lacrimi din cauza replicilor date de Patrick. Este relația lor într-un impas?

Patricia și-a spus părerea despre băieții din ”Casa Iubirii”. Ce crede noua concurentă despre Patrick

Noua concurentă din ”Casa Iubirii” a stârnit interesul băieților, dar și invidia fetelor, care se simt amenințate de frumusețea Patriciei. 

Patricia îl vede amuzant pe  Andrei, dar consideră că acesta poartă o mască: ”Văd un pic de tristețe în sufletul tău”, a spus ea despre Andrei.

Citește și: Nicoleta și Sorin, foști concurenți din Casa Iubirii, și-au unit destinele

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Văzând că este interesat, Alina a intervenit în discuția celor doi: ”Deja ești obraznic, Andrei”, ținând cont că ea este interesată de Andrei, dar el nu dă semne că ar vrea să o cunoască. Patricia a continuat cu Robert, despre care spune că arată bine, că este un bărbat matur și ar vrea să discute mai multe cu el. Despre Patrick, Patricia a spus că este un băiat simpatic, dar că este într-o relație cu Nona. 

Citește și: Momente emoționante între Emanuel de la „Casa Iubirii” și Andreea! Tânărul s-a pus în genunchi: „Simt că este ultima femeie din viața mea”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI