Nicola Peltz Beckham este fiica unui miliardar și s-a căsătorit într-una dintre cele mai faimoase familii din lume, cea a lui David Beckham. Prin urmare, trăiește o viață de privilegii aproape de neimaginat.

Citește și: VIDEO. Actrița de 42 de ani a fost concediată după ce șefii ei au văzut ce face în timpul liber

Recent a fost lansat trailerul unui film pe care soția lui Brooklyn Beckham, cel mai mare dintre băieții fotbalistului legendar, l-a scris și regizat.

Filmul se numește Lola și prezintă povestea unei tinere fără posibilități materiale, de 19 ani, care se luptă să-și facă un rost în timp ce este însărcinată.

Nicola Beckham, în vârstă de 29 de ani, nu doar că a scris și regizat filmul, dar a preluat și rolul principal, al tinerei sărace.

Nicola Peltz Beckham, atacată de internauți. „O miliardară care joacă o fată săracă”

Nicola Peltz s-a născut pe 6 decembrie 1994 în familia miliardarului Nelson Peltz. El este partener fondator, împreună cu Peter W. May și Edward P. Garden, al Trian Partners, un fond de management alternativ de investiții cu sediul în New York.

Nicola este actriță, iar cel mai memorabil rol al ei de până acum este cel al Katarei din filmul de aventură: "The Last Airbender".

După apariția primelor imagini din filmul Lola, dar și a poveștii pe care o prezintă, pelicula a declanșat o reacție aprigă în mediul online, potrivit Daily Mail.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Actrița a fost criticată pentru faptul că s-a prezentat drept o stripteusă adolescentă dependentă de droguri.

Apoi, internauții au blamat-o că și-a folosit în mod nedrept relațiile de elită pentru a-și realiza proiectul cinematografic, Lola.

Pentru acest film, debutul ei regizoral, Nicola Beckham a reușit să obțină serviciile producătorului Quincy Jones, câștigător de 28 de ori a premiului Grammy și omul din spatele albumului Thriller al lui Michael Jackson, pentru a ajuta la coloana sonoră.

Val de reacții negative după trailerul filmului Lola

Un internaut a postat pe Instagram: „Mi-aș dori ca oamenii bogați ca ei să stea departe de a încerca să spună astfel de povești... Habar nu ai cum este realitatea acestui personaj”.

„Mi se pare ofensator pentru femeile din clasa muncitoare care trăiesc cu adevărat această realitate, să vadă un miliardar comportându-se într-un rol de actor de vis”.

Un altul a scris: „Acest proiect a fost finanțat prin privilegii”. Alt comentator: „Doamne, o miliardară care joacă o fată săracă”.

Utilizatorii rețelei X, fostă Twitter, au fost la fel de critici la adresa Nicolei, unul numind-o: „pornografia sărăciei... doar o serie din cele mai proaste clișee imaginabile”.

Iar pe YouTube un comentator a spus: „Ce poate să știe cineva ca Nicola, fiica unui miliardar, privilegiată încă de la naștere, despre o astfel de viață?”

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Nicola Peltz Beckham

Nicola Peltz Beckham și soțul ei

Filmul Lola va fi lansat în SUA pe 9 februarie

A durat cinci ani realizarea filmului, care va fi lansat în SUA pe 9 februarie.

Într-o postare pe Instagram, Nicola Peltz Beckham a numit filmul „o poveste sinceră despre traume generaționale, perseverență și dragoste necondiționată”, adăugând:

„Am atât de mult respect și recunoștință pentru distribuția și echipa incredibilă cu care am avut plăcerea să fiu în această călătorie"

Plasat în 2002, filmul o arată pe Lola luptând să strângă suficienți bani pentru a-și scoate fratele mai mic, Arlo, din casa lor toxică. Mama lor abuzivă este interpretată de actrița Dune Virginia Madsen, în vârstă de 62 de ani.

În ciuda criticilor, filmul are cel puțin un fan, soțul Nicolei, Brooklyn, în vârstă de 24 de ani, care a scris pe Instagram: „Sunt atât de mândru de tine, abia aștept ca toată lumea să o vadă pe Lola. Te iubesc, draga mea”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si