Fosta soție a lui Mario Balint a fost condamnată. Ea are un copil alături de fiul preferat al lui Sile Cămătaru. Tânăra a sedus un bătrân britanic, apoi l-a pus să-i trimită sume de ordinul zecilor de mii de lire sterline. Ca să scape de englezul care voia banii înapoi, și-a înscenat moartea.

Citește si: VIDEO|Sile Cămătaru a fost la un pas de moarte: „A avut plămânii afectați 90%”

În octombrie 2017, polițiștii bucureșteni au fost alertați de plângerea unui cetățean englez. John Michael Mackinnon spunea că o femeie din România, pe care a cunoscut-o exclusiv pe internet, l-ar fi înșelat cu peste 35.000 de lire sterline.

În acea vreme, Mihaela Petcu a ajuns la Poliție pentru audieri. Imediat a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Mihaela Petcu și-a primit pedeapsa

După patru ani de la acel eveniment, magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au decis s-o condamne pe tânăra mamă la un 1 an și 3 luni de închisoare cu suspendare, muncă în folosul comunității la o firmă de salubritate, să frecventeze două programe de reintegrare socială și să-i returneze bătrânului suma de 35.238,38 lire sterline.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește si: VIDEO| Interlopii Petre Geamănu, Eugen Preda și Nicolae Cristescu au aflat sentința judecătorilor, în dosarul în care sunt acuzați de camătă și șantaj

În 2017, după ce l-a convins pe englez să-i împrumute banii, aceasta l-a tot dus cu vorba invocând probleme financiare.

Mihaela nu a reușit să scape de bărbat, deoarece era foarte insistent. Ea și-a înscenat moartea imediat.

I-a trimis un mesaj de pe un cont de mail cu nume fals. Acesta s-a recomandat drept o prietenă a fetei și i-a spus că aceasta suferea de o boală gravă și incurabilă și a murit.

Citește si: Fiul lui Sile Cămătaru, adus în țară din Germania

Bătrânul nu s-a lăsat, însă, păcălit din nou și a trimis, polițiștilor români, o plângere penală. Astfel că fosta soție a lui Mario Balint a ajuns pe mâna oamenilor legii.

Citește si: Codin Maticiuc, alături de Nuțu Cămătaru la aniversarea a 58 de ani: ”E ziua dresorului”. Florin Salam și Tzancă Uraganu au întreținut atmosfera


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si