Se spune despre Nostradamus, astrologul francez din secolul al XVI-lea acuzat de erezie, că ar fi prezis cu exactitate mai multe evenimente istorice importante, după cum scrie NY Post.

Citește și: Nostradamus a prezis cu exactitate moartea Reginei Elisabeta a II-a. A spus și ce urmează: "Foc ceresc"

Profețiile lui Nostradamus înclină spre conflagrație și catastrofă.

El ar fi prevăzut mai multe "nenorociri" memorabile- de la Marele incendiu al Londrei, până la ascensiunea lui Hitler la putere, atacurile din 11 septembrie 2001 sau pandemia de coronavirius.

Citește și: ”Nimeni nu poate opri Rusia.” Previziune pentru anul 2022

Denumit „profetul distrugerii”, se crede că viziunea sumbră a lui Nostradamus asupra lumii a fost modelată de textele din Vechiul Testament și de trauma pierderii soției și a copiilor mici din cauza bolii.

predictii nostradamus

Profețiile lui Nostradamus înclină spre conflagrație și catastrofă.

[Sursa foto: Twitter]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Incapabil să-i vindece pe cei pe care i-a iubit cel mai mult, se pare că și-a propus să ne avertizeze pe ceilalți prin revelațiile sale despre dezastrele care urmează, arată sursa citată.

Nostradamus, predicții sumbre pentru anul 2023

Odată cu publicarea celebrei sale cărți „Les Prophéties” în 1555, Nostradamus a oferit lumii și generațiilor viitoare un volum cvasi-poetic care prezice războaie, ciumă, dezastre naturale, tulburări civile, asasinate politice și alte asemenea lucruri însorite.

Citește și: Povestea șocantă a lui Like Hang Mioku, femeia care a ajuns mutilată, după ce și-a injectat ulei pentru gătit în față. Motivul este halucinant

Abundentă în limbaj metaforic, criptic și violent, precum „ploaie de sânge”, cartea a avut o influență uriașă în secolele următoare, iar cu anul 2023 la orizont, specialiștii au aruncat o privire către furia și "focul iadului" pe care ni le rezervă viitorul. 

Nostradamus ar fi prezis că anul 2023 va vedea „foc ceresc asupra edificiului regal”. Luat la propriu, asta ar putea însemna că un meteor sau o bombă din război ar putea arunca în aer sediul unui șef de stat.

Specialiștii care au studiat profețiile lui Nostradamus spun că, în 2023, războiului din Ucraina s-ar putea extinde la nivel mondial.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Șapte luni în Marele Război, oameni morți de răutate”, a notat profetul. 

Profeția indică escaladarea conflictului într-un război mondial la scară largă în anul viitor, care, având în vedere arsenalele nucleare în joc, ar putea echivala cu niveluri apocaliptice de distrugere. 

Profeția lui Nostradamus despre Marea Neagră 

O predicție misterioasă a lui Nostradamus se referă la zona noastră „Peștele viu al Mării Negre va fierbe”, spune astrologul francez.

Catrenul lui Nostradamus este următorul: „Ca soarele, va arde marea strălucitoare: peștele viu al Mării Negre va fierbe aproape”. 

Potrivit lui Nostradamus, sunt șanse mari ca anul 2023 să aducă o schimbare și la Vatican, existând o profeție care spune că un papă tânăr îl va înlocui pe Papa Francisc, care va fi însă ”ultimul papă adevărat”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si