În prezent, operațiile estetice sunt la mare căutare în toată lumea. Uneori, fiecare se descurcă cu ce poate.

Este și cazul fostului fotomodel din Coreea, Like Hang Mioku, care s-a injectat singură cu ulei pentru gătit. Femeia a avut și un motiv pentru care a recurs la o asemenea procedură „băbească”. Din păcate, ea a ajuns mutilată pe viață.

Citește și: Din pacient al Asociației Zetta, ucenic al medicului care i-a schimbat viața: ”Îmi doresc să ajung chirurg plastician și să pot să ajut cât mai mulți pacienți”

Povestea șocantă a lui Like Hang Mioku, femeia care a ajuns mutilată, după ce și-a injectat ulei pentru gătit în față. Motivul este halucinant

Like Hang Mioku înainte de intervenții

[Sursa foto: Captură YouTube]

Și-a injectat ulei pentru gătit în față

Un fotomodel din Coreea de Sud și-a dorit să ajungă cunoscută, pe coperțile revistelor. Din păcate, planurile nu au mers așa cum se aștepta, fiind dispusă, într-un final, să facă orice îi stă în putință pentru a-și atinge obiectivele. Astfel, Like Hang Mioku, negândindu-se la frumusețea ei naturală și cum această procedură ar putea schimba-o pe viață, la numai 28 de ani a apelat la medicina estetică. 

Inițial, femeia și-a dorit o piele mai netedă, fermă și lucioasă. A făcut eforturi mari pentru a strânge sumele necesare de bani de care avea nevoie, apoi a mers la o clinică estetică și a început să-și injecteze diverse substanțe în piele, printre care și silicon.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO| Decizia finală în Dosarul "Colectiv". Primarul Cristian Popescu Piedone, 4 ani de închisoare cu executare

Procedurile estetice au început la un moment dat să îi depășească posibilitățile financiare, motiv pentru care modelul sud-coreean a început să caute intervenții mai la îndemână. În plus, medicii au început să o refuze să o mai opereze, deoarece apelase la prea multe intervenții.

Femeia ajunsese disperată pentru că nu își putea întreține chipul. Astfel, a mers la un alt chirurg estetician care i-a făcut injectări cu silicon. De aici, lucrurile au început să se complice destul de tare. Medicul i-a explicat cum se pot face procedurile în confortul propriei case, de una singură. Acesta i-a dat seringa și siliconul, însă la un moment dat banii s-au terminat. Like Hang Mioku a făcut un gest de-a dreptul șocant care i-a furat toată frumusețea sa naturală: femeia a început să-și injecteze ulei pentru gătit în față. 

Femeia a ajuns de nerecunoscut, astfel încât, văzându-se mutilată, a apelat, din nou, la medici. 

Citește și: 5 moduri de a folosi acidul hialuronic pentru frumusețea ta

Medicii plasticieni nu au mai putut face nimic pentru ea

Like Hang Mioku a fost supusă unor intervenții chirurgicale foarte complicate, pentru ca medicii să-i elimine uleiul injectat din față. Din păcate, era prea târziu. Chipul său era plin de cicatrici adânci, iar anumite zone nu mai aveau nicio formă, nu mai semănau cu absolut nimic.

De atunci, Like Hang Mioku a jurat că nu va mai apela niciodată la medicina estetică și că regretă nespus tot ceea ce a făcut.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Dr. John Canady, președintele Societății Americane de Chirurgie Plastică, îndeamnă oamenii să caute calitatea în locul prețului. 

„În calitate de pacient, îți datorezi ție, copiilor și familiei tale faptul că trebuie să faci asta cu adevărat cu destulă planificare și previziune. Dacă este vorba despre o intervenție chirurgicală pe tine însuți, nu este momentul în care vrei să te duci să obții cel mai mic preț și să-ți bați joc de sănătatea ta”, a afirmat specialistul.

Citește și: Rusoaicele pot să-și pună silicoane cu steagul Rusiei. Ideea unui chirurg plastician


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si