Milionarii lumii adoră destinația de lux Mykonos. Turiștii, însă, declară că prețurile sunt exagerat de mari. Un cuplu a scos din buzunar o sumă mare de bani pentru 4 băuturi și o porție de mâncare. Au rămas extrem de uimiți când ospătarul le-a adus nota de plată.

Citește si: Turiștii nu se lasă intimidați de nori

Insula Mykonos mai este cunoscută și sub denumirea de insula distracțiilor „nebune”.

Este celebră pentru plajele cu nisip auriu, fin, apa limpede, azurie, considerate a fi unele dintre cele mai frumoase din Grecia. Este considerată destinația preferată a milionarilor, iar prețurile sunt pe măsură.

Prețuri mari pe Insula Mykonos

De când a început vacanța de vară, turiștii care merg să se relaxeze se miră de prețurile care au crescut de la an la an. Doi turiști din SUA cred că au fost înșelați după ce au primit o notă de plată exagerat de mare pentru ce au comandat. Întâmplarea a avut loc pe Insula Mykonos.

Citește si: VIDEO- Aglomerație în vămile din vestul țării. Ce recomandă autoritățile

Tinerii căutau un taxi pentru a se întoarce la hotel, și au observat că restaurantul anunța faptul că taxiurile pot fi chemate doar în interior.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„I-am spus soțului meu: ‘Oh, de ce nu chemăm un taxi și luăm o băutură’. Asta a fost marea mea greșeală.”, spunea Theodora McCormick, potrivit a1.ro.

Citește si: Cei doi prieteni au murit înecați la Costinești. Aurel și Lucian se aflau la muncă, pe litoral

Ei au cerut două beri, două martini și o duzină de stridii. Cei doi spun că ospătarul a făcut presiuni să le comande.

„A fost Mykonos; știam că va fi un preț ridicol… 250 de euro, la asta ne gândeam. Dar am primit nota și era în jur de 560 de euro”, a spus femeia, scrie aceeași sursă menționată anterior.

Femeia din SUA consideră că ea și iubitul ei au fost victima unei înșelăciuni și condamnă felul în care angajații restaurantului i-au tratat.

Citește si: Totul despre bacșiș. Unde, când și câți bani e bine să îi lăsăm ospătarului

„I-am spus soțului meu: „Suntem într-o țară străină. Este ridicol, dar este evident un fel de înșelătorie. Vom plăti și vom încerca să ne ocupăm de asta mai târziu”, a mai declarat turista.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si