Episcopul Mar Mari Emmanuel spunea slujba la Biserica Christ The Good Shepherd din Wakeley când un bărbat s-a năpustit asupra lui din senin, informează The Guardian. Totul a avut loc la ora locală 19:00.

Slujba era transmisă în direct

Un lider creștin important ar fi fost înjunghiat la altar, iar alte 3 au suferit de asemenea răni grave.

O transmisiune în direct a slujbei arată cum credincioșii se înghesuie către episcop, care căzuse la pământ, mai precizează sursa citată. Ofițeri atașați la comandamentul zonei de poliție din Fairfield City au sosit imediat la fața locului, iar acum fac cercetări în zonă.

Atac armat Sydney

Imagine reprezentativă pentru un preot.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Guvernul a instituit o celulă de criză pentru evacuarea românilor din Israel. Decizia luată după atacul aerian lansat de Iran

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De asemenea, aceștia au arestat un bărbat. Persoanele rănite au suferit răni care nu le pun viața în pericol, iar acum sunt tratate de paramedicii de la ambulanța NSW. Presupusul atac a stârnit tulburări în afara bisericii, sute de persoane adunându-se în semn de protest, aruncând cu sticle și cărămizi spre o barieră ridicată de poliție în grabă, în timp ce se auzeau

scandări de "ochi pentru ochi" și "scoateți-l afară".

Mai mult, cu toții ar crede că presupusul atacator se află încă în interiorul clădirii, scrie Daily Mail.

”O intervenție amplă a poliției este în curs de desfășurare și publicul este îndemnat să evite zona”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din NSW.

Preot înjunghiat Sydney

Imagine reprezentativă pentru un preot.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Astroloaga Daniela, bulversată de eclipsa de soare, și-a ucis iubitul și fiica, apoi s-a sinucis. "Apocalipsa e aici"

La un moment dat a fost nevoie de gaze lacrimogene pentru a le permite ofițerilor să iasă din zonă.

Șase persoane au fost înjunghiate în mall

Acest eveniment are loc la doar 48 de ore după ce șase persoane au fost ucise în Westfield Bondi Junction de un bărbat înarmat cu un cuțit. Joel Cauchi, în vârstă de 40 de ani, a înjunghiat mortal cinci femei și un agent de securitate și a rănit alte câteva persoane înainte de a fi împușcat de un ofițer de poliție.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si