Un nou băiat își face apariția în show-ul moderat de Andreea Mantea la Kanal D. Numele său este Costi și fetele s-au declarat nerăbdătoare să-l cunoască mai bine. Băieții l-au primit cu reținere, însă.

Citeste si: Flavius de la Casa Iubirii o caracterizează pe Kinga: „Nu se apropie nimeni de ea pentru că nimănui nu îi place ce face!"

"Mi se pare că domnul Costi a ajuns aici și a făcut mare vâlvă în Casa iubirii", a spus Ionuț, întrebat despre apariția noului concurent din emisiune.

Costi a fost primit cu căldură de fetele din Casa iubirii, iar primul dans din show i-a făcut pe Radu, Ionuț și ceilalți băieți să privească cu invidie ce se întâmplă în casa fetelor.

Intrarea lui Costi în Casa iubirii vine după eliminarea lui Mihai, în urma unei descalificări împreună cu Iolanda, pentru încălcarea regulamentului emisiunii. De asemenea, Flavius și Robert sunt printre băieții care au ieșit deja din emisiunea de la Kanal D.  

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fetele se pregătesc de întâlnirea noului concurent de la Casa iubirii, Costi

[Sursa foto: Captură YouTube]

Cine este Costi, noul concurent de la Casa iubirii

”Sunt instructor de fitness, am 26 de ani și, totodată, am și evenimente private ca barman-ospătar, sunt din Pitești, îmi place să călătoresc, mai nou am văzut că-mi place să citesc, nu neapărat cărți, articole și gătesc, mă liniștește”,  s-a descris Costi în câteva cuvinte.

Noul concurent a dezvăluit că uneori este timid și emotiv și, în același timp, nu stă prea bine la capitolul răbdare.

Regrete după descalificarea din emisiune 

Doi dintre participanții la emisiunea matrimonială de la Kanal D, Iolanda și Mihai, au fost descalificați recent după ce au recunoscut că s-au văzut și în afara emisiunii.

Ambii au încălcat, astfel, regulamentul, ceea ce au atras asupra lor dezaprobarea echipei de producători. Concurenții care au plecat spun că aveau planuri serioase să-și găsească jumătatea și, ulterior, să-și întemeieze o familie.

Iolanda nu și-a dorit să se ajungă la un astfel de scandal și nici la descalificare. Fosta concurentă și-ar fi dorit să rămână între ea și iubitul ei cele întâmplate, însă, Mihai nu s-a putut abține și a dezvăluit totul.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Tânăra a fost complet dezamăgită de atitudinea fostului ei partener și regretă că a avut încredere în el.

 ”Din lipsă de iubire de sine, am luat decizii greșite. Am greșit atunci când nu am avut încredere în mine și nu am văzut această emisiune ca pe o șansă pentru mine, ci o șansă pentru a iubi și am greșit din nou. Nu

am crezut niciodată în viața mea că o să simt ură pentru cineva, dar o simt”,  a spus și Iolanda, la rândul ei, la testimoniale, cu lacrimi în ochi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si