Ușor panicat de presiunile exercitate asupra sa, Yekta reușește să iasă din “încurcătură”, însă Pars și Îlgaz nu renunță ușor la suspiciunea că a vocatul este implicat în acest caz teribil.

După ce a aflat ca Yekta îi poate distruge familia, din cauza cazului Serdar, în care familia sa este implicată, Ceylin decide că este momentul să aibă o discuție cu avocatul acuzării.

Ceylin este șocată să afle că planul acestuia de răzbunare în ceea ce privește familiile Erguvan și Kaya este doar la început. De teamă ca Parla să nu fie trasă la răspundere pentru uciderea lui Serdar, Ceylin face o înțelegere cu Yekta și în urma acesteia, ambițioasa avocată va avea de făcut o alegere extrem de dificilă pentru a-și salva familia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Serialul “O dragoste”, un nou episod azi, 4 martie 2024: Situație stânjenitoare pentru Kîvîlcîm

Între timp, imaginile filmate de Yekta, la locul în care s-a derulat incidentul dintre Serdar și membrii familiilor Kaya și Erguvan, în care tânărul a fost ucis, ajung în posesia lui Îlgaz. Procurorul este în stare de șoc când vede cine este, cu adevărat, vinovat de moartea lui Serdar.

Ce decizie va lua Ceylin pentru a-și proteja familia și cum va reacționa Îlgaz atunci când află că nepoata soției sale este cea care l-a ucis pe Serdar, puteți afla în această seară, de la ora 23:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si