Noua concurentă de la "Puterea Dragostei", Aurora, a fost luată în colimator de celelalte fete după primele declarații făcute în emisiunea de la Kanal D. Ea i-a apreciat pe Marius și pe Andrei, deși venise în casa de la Puterea Dragostei după discuțiile cu Alex.

" Marius e un băiat ok. S-a așezat lângă mine la început. Asta a fost și problema, domnișoara Cristina, că toți băieții s-au așezat lângă mine, la grămadă și de ce eu nu le-am spus "Duceți-vă, domnule de lângă mine că mă sufocați"? Nu m-au sufocat, sunt băieți ok, drguți.

Eu sunt nouă în casă, nu era politicos să le spun să plece de lângă mine", a declarat Aurora.

Citeste si: N-o să-ți vină să crezi cu ce se ocupă Mona de la „Puterea Dragostei” acum. S-a fotografiat cu teancurile de bani

Aurora: "Îmi place mai mult fizic de Andrei"

O declarație controversată a Aurorei i-a ridicat în cap mai mulți concurenți și concurente. "Nu sunt iubita lui Alex... Îmi place mai mult fizic de Andrei", a spus Aurora. Declarația ar fi agitat-o pe Aya, cel puțin așa au remarcat unii concurenți. 

"Nu este adevărat că m-a agitat. Am comentat eu ceva, Radu?!", a răspuns Aya, care a amintit de o altă spusă controversată a Aurorei. "Ea a spus că ea n-ar face ce am făcut eu în România", a completat Aya.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cine este Aurora, noua concurentă de la "Puterea Dragostei". Cum au așteptat-o băieții din casă

Aurora a încercat liniștească apele: "Eu fiind nouă, îmi cer scuze că m-am exprimat greșit. Au venit două întrebări în același timp, din ambele părți. Și am dat-o... să spun pe șleau, sub presiune", s-a scuzat Aurora.

Andrei a sărit și el la gâtul Aurorei: "Te faci că nu ai înțeles, dar ai înțeles", după care a explicat de ce a mers în România după Aya:

Cum s-au pregătit băieții de la Puterea Dragostei de sosirea noii concurente

Alexandru a presărat un buchet de trandafiri  pe trepte înainte de sosirea noii concurente. Cristi Marinescu a făcut ordine în sufragerie și i-a certat pe ceilalți: "Băi, nu mai faceți mizerie în casă". Mișcările de trupe au fost remarcate și de fetele din casa Puterea Dragostei care i-au luat peste picior pe băieți. 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Alex nu a vrut să recunoscă că a avut o strategie pregătită legat de venirea Aurorei. "Din discuția noastră am dedus că ar veni, dar ea nu mi-a spus clar că vine. Vorbim într-adevăr de două sau trei zile", s-a apărat Alex.

"A, de trei zile? Alex a spus în felul următor: O să mă combin cu fata ata chiar dacă Marianei nu-i place", a sărit și Radu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si