Close sidebar
Close sidebar

Noua concurentă de la "Puterea Dragostei", luată în colimator de celelalte fete. "Erau toți băieții lângă mine, la grămadă"

Noua concurentă de la "Puterea Dragostei", Aurora, a stârnit o suită de discuții și controverse după primele declarații făcute. "Nu sunt iubita lui Alex", a spus ea din start și a acceptat să stea în mijlocul unui număr mare de băieți. Cum au reacționat celelalte fete?

Razvan Ilie,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Noua concurentă de la "Puterea Dragostei", Aurora, a fost luată în colimator de celelalte fete după primele declarații făcute în emisiunea de la Kanal D. Ea i-a apreciat pe Marius și pe Andrei, deși venise în casa de la Puterea Dragostei după discuțiile cu Alex.

" Marius e un băiat ok. S-a așezat lângă mine la început. Asta a fost și problema, domnișoara Cristina, că toți băieții s-au așezat lângă mine, la grămadă și de ce eu nu le-am spus "Duceți-vă, domnule de lângă mine că mă sufocați"? Nu m-au sufocat, sunt băieți ok, drguți. Eu sunt nouă în casă, nu era politicos să le spun să plece de lângă mine",

a declarat Aurora.

Citeste si: N-o să-ți vină să crezi cu ce se ocupă Mona de la „Puterea Dragostei” acum. S-a fotografiat cu teancurile de bani

Aurora: "Îmi place mai mult fizic de Andrei"

O declarație controversată a Aurorei i-a ridicat în cap mai mulți concurenți și concurente. "Nu sunt iubita lui Alex... Îmi place mai mult fizic de Andrei", a spus Aurora.

Declarația ar fi agitat-o pe Aya, cel puțin așa au remarcat unii concurenți. 

"Nu este adevărat că m-a agitat. Am comentat eu ceva, Radu?!", a răspuns Aya, care a amintit de o altă spusă controversată a Aurorei. "Ea a spus că ea n-ar face ce am făcut eu în România", a completat Aya.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Cine este Aurora, noua concurentă de la "Puterea Dragostei". Cum au așteptat-o băieții din casă

Aurora a încercat liniștească apele: "Eu fiind nouă, îmi cer scuze că m-am exprimat greșit. Au venit două întrebări în același timp, din ambele părți.

Și am dat-o... să spun pe șleau, sub presiune", s-a scuzat Aurora.

Andrei a sărit și el la gâtul Aurorei: "Te faci că nu ai înțeles, dar ai înțeles", după care a explicat de ce a mers în România după Aya:

Cum s-au pregătit băieții de la Puterea Dragostei de sosirea noii concurente

Alexandru a presărat un buchet de trandafiri  pe trepte înainte de sosirea noii concurente. Cristi Marinescu a făcut ordine în sufragerie și i-a certat pe ceilalți: "Băi, nu mai faceți mizerie în casă". Mișcările de trupe au fost remarcate și de fetele din casa Puterea Dragostei care i-au luat peste picior pe băieți. 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Alex nu a vrut să recunoscă că a avut o strategie pregătită legat de venirea Aurorei. "Din discuția noastră am dedus că ar veni, dar ea nu mi-a spus clar că vine. Vorbim într-adevăr de două sau trei zile", s-a apărat Alex.

"A, de trei zile? Alex a spus în felul următor: O să mă combin cu fata ata chiar dacă Marianei nu-i place", a sărit și Radu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI