Close sidebar
Close sidebar

Noua metodă ingenioasă a hoților. Cum au furat cinci mașini de lux, de peste 800.000 de euro într-un singur minut

Cinci mașini de lux, în valoare totală de peste 800.000 de euro, au fost furate de hoți dintr-o parcare securizată în aproximativ un minut.

Alexandra Costea,

Noua metodă ingenioasă a hoților. Cum au furat cinci mașini de lux, de peste 800.000 de euro într-un singur minut

[Sursa foto: BBC]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Două autoturisme Porsche, un autoturism Mercedes Maybach, un autoturism Mercedes A45 AMG 4matic și unul Ariel Atom, un autoturism foarte rar, au fost furate de hoți într-un timp record.

Citește și: Regele Charles al III-lea va fi încoronat cu coroana realizată pentru regele Charles al II-lea. A fost făcută în urmă cu mai bine de trei secole

Hoții au reușit să pună mâna pe flota de lux după ce au tăiat sistemul de siguranță de la poarta unei parcării securizate din Marea Britanie, conform jurnaliștilor de la  BBC.

Polițiștii nu au reușit încă să-i identifice pe autorii jafului

În aceste momente, polițiștii analizează imaginile în care hoții dispar cu mașinile au fost distribuite de poliție, în încercarea de a-i identifica pe infractori.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: COVID-19 afectează și animăluțele! Un câine a fost pus în carantină în China, iar pentru a nu răspândi boala, el trebuie să poarte mască de protecție: „A fi blănos nu este o scuză”

Oamenii legii din Essex a reușit să recupereze doar unul dintre bolizii de lux- Mercedesul Maybach, însă celelalte patru autoturisme furate în luna noiembrie a acestui an dintr-o parcare privată din Bulphan sunt de negăsit.

Citește și: Drama Sabrinei, o româncă menajeră în Marea Britanie. Este acuzată că a bijuterii în valoare de 200.000 de lire

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI