Un cuplu din SUA a primit din partea miresei o factură de plată, ca urmare a absenței acestora de la eveniment.

Mireasa din SUA a trimis unui cuplu o factură de neprezentare
Mireasa din SUA a trimis unui cuplu o factură de neprezentare[Sursa foto: Captură YouTube]

Cele două locuri ținute ocupate, trecute în factură.

Deși urmau să participe la nuntă, nu au mai putut ajunge în ultimul moment. Invitata a fost surprinsă când a primit, din partea miresei, o ”factură de neprezentare”.

Factura pe care cuplul trebuie să o plătească este în valoare de 240 de dolari. Motivul, cele două locuri ținute ocupate au fost deja plătite, iar acum mireasa trebuie să recupereze banii respectivi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Calendar ortodox azi, 30 august 2021: Sărbătoare mare. Ce nu ai voie să faci de Sf. Alexandru?

Neprezentare la nuntă este acum taxată.

"Această factură vă este trimisă, deoarece ați confirmat participarea la nuntă, fiind adăugaţi la numărul final de invitaţi. Suma de mai sus este costul locurilor voastre. Deoarece nu ne-ați sunat sau ne-ați notificat în mod corespunzător că nu veți fi prezenți, această sumă este pe care ne-o datorați pentru plata pentru locurile dumneavoastră care au fost achitate în avans.

Puteți plăti prin Zelle sau PayPal. Vă rugăm să ne contactați și să ne anunțați ce metodă de plată veţi alege. Vă mulțumim!", a scris mireasa în descrierea facturii.

La vederea facturii, unii au considerat gestul miresei ca fiind de prost gust, dar au fost și comentarii prin care oamenii spun că mireasa a procedat cum trebuie.

Citeste si: Manelistul Dani Mocanu, în vizorul autorităților, duminica aceasta, de la ora 14:30, la „Asta-i România!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si