Ana Orvos are 31 de ani, din care 10 a facut parte din lotul olimpic al Romaniei la lupte libere. A renuntat la acest sport in urma cu 5 ani pentru ca desi a avut performante notabile (doua medalii la Campionatele Europene), sportul nu-i aducea nici pe departe satisfactii profesionale. De atunci este instructor de fitness, aerobic si Kangoo Jumps si are la activ un master la ANEFS.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Interesant este insa inceputul Anei in sport. Acesta s-a produs in frageda copilarie, cand a fost trimisa sa faca gimnastica. Motivul pare incredibil, daca o privim acum pe Ana: era un copil obez. Pentru ca nu parea sa aiba perspective in gimnastica, ea a facut cativa ani de handbal – de unde si aruncarile foarte bune, la Exatlon. In cele din urma, in jurul varstei de 13 ani, ea s-a apucat de lupte libere.

Cat despre Exatlon, a fost marea ei ambitie sa ajunga acolo. Insa Ana Otvos spune ca nu se va opri aici. Inainte sa plece in Republica Dominicana, ea a declarat ca vrea sa se intoarca acasa cu marele premiu, pentru ca niciodata, in istoria Exatlon, o femeie nu a fost declarata castigatoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si