Close sidebar
Close sidebar

Noua "printesa razboinica" de la Exatlon a fost obeza in copilarie! Ana Otvos arata spectaculos acum

Ana Otvos, „printesa razboinica” de la Exatlon, este un nume cunoscut in lumea sportului. Ea a inceput insa sa faca miscare dintr-un motiv putin cunoscut.

Daniel Coltuc,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Ana Orvos are 31 de ani, din care 10 a facut parte din lotul olimpic al Romaniei la lupte libere. A renuntat la acest sport in urma cu 5 ani pentru ca desi a avut performante notabile (doua medalii la Campionatele Europene), sportul nu-i aducea nici pe departe satisfactii profesionale. De atunci este instructor de fitness, aerobic si Kangoo Jumps si are la activ un master la ANEFS.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Interesant este insa inceputul Anei in sport. Acesta s-a produs in frageda copilarie, cand a fost trimisa sa faca gimnastica. Motivul pare incredibil, daca o privim acum pe Ana: era un copil obez. Pentru ca nu parea sa aiba perspective in gimnastica, ea a facut cativa ani de handbal – de unde si aruncarile foarte bune, la Exatlon. In cele din urma, in jurul varstei de 13 ani, ea s-a apucat de lupte libere.

Cat despre Exatlon, a fost marea ei ambitie sa ajunga acolo. Insa Ana Otvos spune ca nu se va opri aici. Inainte sa plece in Republica Dominicana, ea a declarat ca vrea sa se intoarca acasa cu marele premiu, pentru ca niciodata, in istoria Exatlon, o femeie nu a fost declarata castigatoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI