CFR Calatori a anuntat, duminica dimineata, ca intre Videle si Ciolpani, judetul Teleorman, din cauza vegetatiei aduse de vantul puternic pe calea ferata, in firul 1 de contact s-a intrerupt tensiunea.

”Firul 2 era, de asemenea, inchis pentru lucrarile de la infrastructura feroviara. Pana a fost remediata problema si redeschisa circulatia, sapte trenuri InterRegio si doua Regio au fost afectate ”, anunta CFR Calatori.

Trenurile au circulat cu intarzieri intre 40 si aproximativ 190 de minute.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit companiei, in situatia in care pasagerii care au bilete sau abonamente la trenurile afectate vor sa renunte la calatorie, vor primi, la cerere, contravaloarea acestora, conform Regulamentului de transport pe calea ferata.

Compania isi cere scuze pasagerilor si afirma ca ”toate masurile intreprinse de angajatii feroviari au avut ca principal scop reluarea circulatiei in conditii de siguranta”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si