Cu cât ajungem să ne cunoaștem trupurile și dorințele mai bine, cu atât putem gusta plăcerea firească și demnă a erotismului, făcând din simple experiențe căi de autocunoaștere. Masajul tantric, adesea privit cu ochi neîncrezători, are o istorie extrem de lungă. Cuprinzând fiecare spațiu geografic, prin tehnici bazate pe ajutorul cuburilor de gheață, ori a băilor cu aburi, din India, Japonia, China și, mai apoi, pe restul întregului glob, și-a diversificat tehnicile de-a lungul sutelor de ani, devenind o cale de relaxare și de trăire a unor senzații depline a plăcerii.

Combinând relaxarea cu energia vitală a persoanei, nuru massage London le oferă persoanelor o fereastră spre propria intimitate și desăvârșire a plăcerii, atunci când erotismul este miza acestuia. Construit ca un pas spre deschiderea completă a minții și relaxării acesteia, masajul realizat pe persoane specializate, poate îndepărta o serie de neajunsuri dintre cele mai diverse și mai recurente în stilul de viață al omului modern. De exemplu, dacă apelați la masajul tantric, aveți o serie de beneficii la care puteți ajunge destul de ușor. În primul rând, este vorba despre îmbunătățirea odihnei, pentru că acest tip de masaj detensionează și eliberează mintea de chingile negativismului care pătrunde atât de ușor printre gândurile noastre, din cauza agitației, problemelor și provocărilor felurite ale vieții.

Dacă masajul îmbină tehnici de respirație, veți reuși, prin intermediul respirațiilor profunde, să ghidați energia stimulatoare prin întregul corp și să alungați pentru o vreme gălăgia nesatisfăcătoare a oboselii și epuizării.

Prin relaxarea minții, corpului și spiritului, deopotrivă, toate tipurile de masaj au darul de a înlătura emoțiile negative și constituie o barieră între eu și lume, devenind pentru fiecare persoană un scut în fața deznădejdii, depresiei, stărilor de apatie. Totodată, prin relaxarea dată de masaj, persoana atinge reuniunea cu propriul corp, conștientizând nevoia sa de bunăstare, fericire și plăcere, fără a mai simți corvoada nefirească a vinovăției și fără a amâna necesitatea trăirii depline a bucuriei existenței.

Citeste si: Topul celor mai bune filme cu Marilyn Monroe

Pentru cupluri, masajul erotic este o oază deplină a regăsirii. Relațiile moderne se află întotdeauna sub auspiciile grabei, a lipsei timpului și, implicit, a degradării apropierii naturale și plăcute dintre iubiți. În absența explorării continue, sub însemnele mirării, apropierea dintre oameni se diminuează și, chiar dacă se iubesc, nu reușesc să guste plăcerea cu adevărat, ascunzându-se tot mai mult în spatele regretului. Cu ajutor specializat, cei doi iubiți se pot stimula unul pe altul, se pot redescoperi cu aceeași frenezie a primelor clipe ale îndrăgostirii și pot sonda profunzimile plăcerii, trăind o experiență unică.

Masajul erotic- energia vitală a sexualității

Masajul erotic, fie că este vorba despre cupluri sau persoane singure, rămâne o cale sigură și incitantă de a trăi plenar plăcerea. Energia vitală a sexualității nu trebuie niciodată ignorată, ci dimpotrivă, căutată, găsită și trăită, în acord cu natura noastră. Nicio experiență benefică pentru redescoperirea senzualității nu trebuie înlăturată, pentru că-n economia vieții noastre fragile, desăvârșirea plăcerii este singura armă pe care o avem împotriva trecerii timpului și a lipsurilor și durerilor pe care aceasta le aduce. Cunoscându-ne trupurile și vibrând odată cu pulsațiile lui, putem trăi fără regret experiențe care să ne schimbe-n bine raportarea la noi, senzualitate și sexualitate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Calea ușoară spre descătușare și scăparea de timorare, timiditate, letargie date de o viață aglomerată este reprezentată de masajul erotic. Este realizat de către maseuze profesioniste, ale căror tehnici se adaptează fiecărui client în parte, ajutate de muzică, parfumuri și atingeri atent calculate. Întregul nostru trup este ca un uriaș vas care poate adăposti plăcerea, fiecare colțișor poate fi explorat și ademenit pe drumul senzualității. Pentru o experiență tulburătoare în sensul bun, masajul erotic, fie că formați cu cineva un cuplu ori sunteți singur, poate fi realizat și în camera de hotel, pentru un confort ridicat și o discreție pe măsură.

Citeste si: Descoperire din senin a astronomilor. Planeta Venus ar putea ascunde viață!

Pierdem din vedere importanța senzualității și a unui masaj erotic de calitate, atât din cauza lipsei acute de timp, cât și a unei reticențe croită în mod greșit de cutumele societății. Masajul erotic nu este nedemn și, în niciun caz rușinos, dimpotrivă. Vechimea lui este o măsură a faptului că senzualitatea trupului nu poate fi ruptă de spirit și că echilibrul între acestea două aduce fericirea. Despre fericire vorbim chiar și mai rar, din teama de a ne lăsa dezveliți în fața celorlalți. Dar atâta vreme cât nimic imoral sau ieșit din tipare nu ne descrie acțiunile, fericirea trebuie să rămână primul și ultimul țel al vieților noastre. De aceea, tot ce facem trebuie să fie și-n numele fericirii, al regăsirii și al trăirii acelor lucruri de care avem nevoie cu ardoare, chiar dacă nu ne dăm seama ori nu putem să verbalizăm aceste dorințe.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: De ce femeile sunt potrivite atât ca life coaches, cât și ca antrenori sportivi?

Pentru experiențe deosebite în Londra, nuru massage vă poate purta pe culmile plăcerii, oferindu-vă o cale accesibilă spre propria fericire, așa cum credeți de cuviință că aceasta ar trebui să fie. Frumusețea maseuzelor și priceperea lor vă va ajuta să vă relaxați, în vreme ce veți fi liberi să gustați efectele stimulatoare ale energiei vitale. Dacă vă doriți să experimentați masajul erotic, aveți parte de răbdare, discreție și delicatețe, fiind ajutat pe drumul plăcerii cu multă atenție. Dacă redescoperirea senzualității este ceea ce vă lipsește în aceste momente ale vieții, nu mai amânați nicio clipă. Trăiți bucuria covârșitoare a unui masaj erotic și faceți din plăcere un aliat al fericirii!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si