Cosmin Cernat, Greeg si Nadina Zisu au revenit din vacanță cu forțe proaspete și sunt gata să aducă în atenția ascultătorilor cele mai interesante subiecte de disecat și atmosfera dimineților între prieteni.

Citește și: VIDEO- Sorina Ceugea, o lună plină de evenimente. „Toate evnimentele din viața noastră sunt în luna august, mai puțin ziua soțului meu”

"Ne-am întors din vacanțe, iar ceasul meu biologic e in alertă, pentru că luni dimineață, la 07:00, voi fi din nou in direct, alături de colegii mei, la "Dimineata pe doi"! Vă astept sa ne

fiti alături, să începem zile frumoase, cu spor, împreună",  a spus Cosmin Cernat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Abia așteptăm sa începem noul sezon, vacanța face loc bucuriei de a fi in platoul emisiunii si alături de telespectatorii Kanal D2 si ascultătorii Radio Impuls! Așadar, de luni, vă dăm trezirea de la 07:00!",  a adăugat Greeg.

"Mă așteaptă Stirile de la "Dimineata pe doi", dar si eu pe ele! De luni venim cu forte proaspete, cu energie si cu noutatile zilei!",  a spus Nadina Zisu.

Citește și: VIDEO- „Marea dictare”, provocare pentru români. Dan Negru, realizatorul emisiunii „Jocul Cuvintelor” de la Kanal D este cel care i-a provocat pe oameni la scriere după dictare

"Dimineaţa pe Doi cu Greeg și Cernat" a fost o adevărată surpriză pentru telespectatori și ascultători de la lansarea postului Kanal D2. Această emisiune unică prin abordarea îndrazneata de continut, a adus împreună publicul de televiziune și de radio, oferindu-le telspectatorilor si ascultatorilor o experiență captivantă.

Cosmin Cernat și Greeg pun în valoare experiența lor vastă în media și pasiunea pentru discuții interesante, în timp ce Nadina Zisu aduce știri proaspete într-un mod inconfundabil.

Nu ratați noul sezon "Dimineața pe Doi cu Greeg si Cernat", de luni, de la ora 07:00! Matinalul poate fi urmarit de luni până vineri, la Kanal D2 si Radio Impuls. Fiți pregătiți pentru o combinație captivantă de muzică, conversații interesante, știri de actualitate și invitați surpriză gata să dezvăluie cele mai neașteptate povești!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si