Deși păreau că se înțeleg bine, Natalia nu a avut deloc cuvinte de laudă la adresa acestuia.

Ce spune Natalia despre Radu și Cristina

”Radu nu a iubit-o niciodată. Radu nu știe ce înseamnă iubire, se joacă cu cuvântul ”te iubesc”, cred că nici în fosta lui relație, niciodată în viață nu a iubit pe nimeni. De asta se joacă cu atâta lejeritate cu cuvântul ăsta”,

a spus Natalia pentru Wownews.

Citește și: Kinga este sigură de faptul că Radu se va împăca cu cristina. Ce spune despre acesta fosta concurentă ”Casa Iubirii”

Natalia a condamnat gestul lui Radu de a se despărți de Cristina pentru simplul fapt că a transpirat.

Citește și: Emoții în gala de duminică a emisiunii ”Casa Iubirii”. Anunțul făcut de Andreea Mantea

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Dacă a transpirat puțin în mașină, au avut o activitate de dimineață până seara. Iar dacă fata a transpirat puțin de emoții, nu consider că treaba este atât de gravă să pui punct”, a mai spus aceasta.

Kinga este sigură de faptul că Radu se va împăca cu Cristina

Kinga a făcut o serie de declarații despre Radu, dar și despre fosta sa iubită, pe care a și provocat-o la o luptă în cușcă.

Citește și: Ionuț este propus spre eliminare. Va părăsi sau nu Casa Iubirii?

”Vrea să joace acolo puținn ne împăcăm, ne despărțim, dar sunt sigură că se vor împăca. Ăsta e un rol, povestea este frumoasă, dar oamenii care joacă...”, a spus Kinga pentru Wownews.

Citește și: Cum a reacționat Nona când Ionuț a discutat de față cu Patrick despre perioada în care ei își doreau să se cunoască mai bine?

Tot Kinga a mărturist că nu este Cristina o fată potrivită pentru Radu și că el se poate îndrăgosti doar de o femeie cum este ea: ”Sunt puține femei care-l pot da peste cap pe Radu”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si