Presa americana sugereaza sa el s-ar fi sinucis, prin spanzurare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Avocatul lui, Michael J. Proctor, a transmis: „Pot confirma ca Mark Salling a murit in dimineata acestei zile. I-au supravietuit mama, tatal si fratele lui. Familia Salling apreciaza sustinerea primita si solicita ca intimitatea sa fie respectata”.

Actorul, in varsta de 35 de ani, a pledat vinovat, in luna decembrie, in cazul de posesie de documente interzise cu minori si urma sa ii solicite unui judecator, pe 7 martie, sa il condamne la patru sau pana la sapte ani de inchisoare.

Mark Salling a fost inculpat in acest caz in martie 2016. In cele doua capete de acuzare s-a afirmat ca actorul de 33 de ani a primit si stocat imagini interzise cu copii, asa cum s-a aflat la finele anului 2015. Mark Selling a fost eliberat sub cautiune, dupa ce a fost arestat de politia din Los Angeles.

Autoritatile locale au descoperit in stocul de imagini mai multe mii de instantanee si video-uri in care apareau copii, in special fete.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si