Close sidebar
Close sidebar

Nu a mai suportat si s-a spanzurat langa casa! Un cunoscut actor si-a pus capat zilelor la 35 de ani - Secretul cumplit pe care il avea

Actorul american Mark Salling, cunoscut pentru rolul din serialul „Glee”, a fost gasit mort in apropierea casei lui din Los Angeles, scrie BBC.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Presa americana sugereaza sa el s-ar fi sinucis, prin spanzurare.

Avocatul lui, Michael J. Proctor, a transmis: „Pot confirma ca Mark Salling a murit in dimineata acestei zile. I-au supravietuit mama, tatal si fratele lui. Familia Salling apreciaza sustinerea primita si solicita ca intimitatea sa fie respectata”.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Actorul, in varsta de 35 de ani, a pledat vinovat, in luna decembrie, in cazul de posesie de documente interzise cu minori si urma sa ii solicite unui judecator, pe 7 martie, sa il condamne la patru sau pana la sapte ani de inchisoare.

Mark Salling a fost inculpat in acest caz in martie 2016.

In cele doua capete de acuzare s-a afirmat ca actorul de 33 de ani a primit si stocat imagini interzise cu copii, asa cum s-a aflat la finele anului 2015. Mark Selling a fost eliberat sub cautiune, dupa ce a fost arestat de politia din Los Angeles.

Autoritatile locale au descoperit in stocul de imagini mai multe mii de instantanee si video-uri in care apareau copii, in special fete.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI