Close sidebar
Close sidebar

NU ai voie la scoala cu acesti pantaloni. Parintii considera decizia revoltatoare

Decizia luata de directorii institutiei nu a revoltat doar elevii, ci si pe parinti.


DISTRIBUIE
acest articol

 

NU ai voie la scoala cu acesti pantaloni. Parintii considera decizia revoltatoare
Decizia luata de directorii institutiei nu a revoltat doar elevii, ci si pe parinti. Pantalonii negri costa aproximativ 16 lire sterline si sunt preferati de majoritata adolescentelor, însa nu sunt vazuti cu ochi buni de cei din conducere deoarece sunt prea strâmti.
Mama unei fete, în vârsta de 14 ani, Keira, care poarta acest gen de pantaloni la scoala, a declarat:” Majoritatea fetelelor de la scoala poarta aceeasi marca. O sa suspende jumatate dintre elevi? Fiica mea îi poarta pentru ca sunt confortabili, nu-i plac cei largi."

Pantalonii negri costa aproximativ 16 lire sterline si sunt preferati de majoritata adolescentelor, însa nu sunt vazuti cu ochi buni de cei din conducere deoarece sunt prea strâmti.

Mama unei fete, în vârsta de 14 ani, Keira, care poarta acest gen de pantaloni la scoala, a declarat:”

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Majoritatea fetelelor de la scoala poarta aceeasi marca. O sa suspende jumatate dintre elevi? Fiica mea îi poarta pentru ca sunt confortabili, nu-i plac cei largi."

 

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI