Close sidebar
Close sidebar

Nu ai voie să faci acest lucru, dacă locuiești la bloc! Un bărbat a primit o amendă de 1.000 de lei

Un bărbat din București a fost amendat cu 1.000 de lei după ce a făcut un lucru care ar fi interzis.

Elena Tasca,

Foto simbol- polițist

[Sursa foto: istockphotos]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un caz șocant s-a petrecut în București. Un bărbat a fost amendat cu 1.000 de lei după ce a aruncat o cutie de carton în fața blocului. Deși urma să fie ridicat gunoiul în ziua respectivă, polițiștii l-au identificat și amendat pe cetățean, potrivit informațiilor transmsie de capital.ro. Potrivit legii, nu ai voie să arunci gunoaie în fața blocului.

A primit amendă că a aruncat o cutie în fața blocului

Un cetățean din București a lăsat în fața blocului o cutie de carton. Bărbatul ar fi făcut acest lucru în ziua în care mașina de gunoi trebuia să ajungă. Din nefericire pentru bucureștean, înainte ca mașina de gunoi să ajungă în fața blocului, au ajuns polițiștii.

Citește și: Ironia sorții! După un an de muncă, românii au ajuns să dea fructele pe gratis, pentru că noi le luăm din alte țări. Patroana unei pensiuni din Brașov a avut însă parte de o surpriză, când a verificat lădița lăsată la poartă: "M-a impresionat maxim"

Autortiățile au descoperit că este vorba despre o cutie colet, pe care erau trecute datele personale ale bărbatului. Polițiștii l-au contactat, iar bărbatul a aflat că a primit o amendă în valoare de 1.000 de lei pentru că a aruncat cutia în fața blocului. 

Citeste si: Ea este Liliana, românca ucisă de iubit în Italia. Totul ar fi pornit de la o ceartă- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal în AUR. Partidul lui George Simion cere 60.000 de euro pentru un loc de deputat. Ringo Dămureanu: „Voi face un denunț"- antena3.ro

Cetățeanul ar fi povestit polițiștilor că a lăsat cutia langă ghena blocului, dar adminstrația a scos sacul de gunoi și cutia afara pentru a fi ridicate de mașina de gunoi. 

Citește și: Acuzații grave la o școală din Botoșani! Un elev de 12 ani ar fi fost bătut de profesorul de sport. Copilul a ajuns la spital

Aveau nr meu de pe awb-ul cutiei și mi-au dat amendă 1000 de lei pentru depozitarea deșeurilor pe spațiu public,

a spus acesta.

Polițiștii amintesc cetățenilor că nu au voie să arunce sau să lase gunoi pe spațiile publice. De asemenea, este importantă respectarea normelor de igienă și salubrizare pentru a asigura un mediu sănătos și sigur pentru toți locuitorii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI