Un accident înfiorător s-a petrecut în București, săptămâna trecută, mai exact pe 19 septembrie. Un ofițer SPP a murit după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un tramvai.

A rămas încarcerat fiind, nevoie de echipaje de intervenție din cadrul IGSU pentru scoaterea acestuia din autovehicul, după extragerea șoferului din autovehicul, acesta a prezentat leziuni incompatibile cu viață, au declarat autoritățile.

Vatmanul, Cătălin Purendea, a fost testat la momentul accidentului cu aparetele din dotare ale autorităților. Rezultatul drugtest-ului indica valori pozitive, iar bărbatul a mers la spital pentru recoltarea probelor biologice. La momentul tragediei, vatmanul a susținut că a consumat medicamente care dau un fals rezultat pozitiv la consumul de anfetamine.

Rezultatul analizelor a indicat că, de fapt, vatmanul nu se afla sub influența drogurilor. Cătălin a povestit cum s-a petrecut accidentul înfiorător și a explicat de ce nu a putut fi evitat impactul.

Citește și: O minoră de 14 ani, însărcinată în 6 luni, a fost atacată de urs în Brașov. Copila a fost transportatată de urgență la maternitate

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Va fi înființat cel mai mic stat din lume. Se va afla la doar câteva sute de kilometri distanță de România- wowbiz.ro

catalin barbat

Cătălin conducea tramvaiul care l-a lovit mortal pe ofițerul SPP

[Sursa foto: Capturi Observator.ro]

Cum s-a petrecut accidentul în care a murit ofiețul SPP. Vatmanul, negativ la consumul de droguri

Cătălin Purendea, în vârstă de 30 de ani, conducea tramvaiul care l-a lovit mortal pe ofițerul SPP. Mașina a fost făcută praf, iar ofițerul SPP a pierit pe loc în urma impactului.

Vatmanul a mărturisit că nu a putut evita impactul pentru că șoferul autoturismul a virat dreapta brusc.

Cătălin a explicat că pentru a frâna un tramvai este nevoie de timp, lucru pe care el nu l-a avut la momentul tragediei, pentru că autoturismul i-a apărut brusc, în cale.

Nu am avut nicio şansă să îl evit. Domnul a făcut dreapta în faţa mea, brusc. Fără să dea semnal, fără să se asigure. Dreapta brusc, din scurt. N-am avut nici măcar o şansă de a-l putea evita. Am făcut tot posibilul, am pus toate frânele din dotare, am dat clopot... Noi, ca să putem să punem o frână, trebuie să ne luăm timp. Dacă vreau să frânez în 10 metri, trebuie să frânez cu 20-25 de metri în spate. Iar la ceea ce a fost la mine a fost o distanţă de maximum patru metri, maximum cinci metri, lucru care a făcut imposibilă oprirea vagonului la timp pentru a nu se produce evenimentul, a declarat Cătălin, potrivit obervatornews.ro.

Citește și: A făcut ravagii pe șosele din București! O adolescentă de 17 ani, fără permis, a fugit de poliție și a distrus șase mașini> "Am sărit din pat, am auzit o bușitură"

Citeste si: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”- kfetele.ro

Citeste si: Scene șocante în București: o adolescentă de 16 ani, fără permis, a lovit 5 mașini după o urmărire ca-n filme- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Pe lângă șocul accidentului, Cătălin s-a confruntat cu stresul analizelor pentru că a ieșit pozitiv la drugtest, deși acesta știa că nu a consumat droguri. Rezultatele analizelor au confirmat spusele lui Cătălin, în sângele acestuia nefiind găsite droguri.

Nu am mai dormit de când s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Până aseară când mi-au ieşit şi mie rezultatele şi am scăpat... am scăpat de stresul aceasta, pentru că, vă daţi seama, eram în stres pentru mine şi pentru familia mea. Mama, de când s-a întâmplat ce s-a întâmplat, plânge întruna, nu pot să o calmez. Sunt curat, nu sunt consumator. Ştiam că sunt curat, nu sunt consumator. Eu nu suport oamenii care consumă, nu suport drogurile, pentru că ştiu ce fac, a mai declarat Cătălin.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si