Close sidebar
Close sidebar

Nu au nici 8 ani, dar participa la cursuri de machiaj. Satule sa li se fure rujurile, cateva mamici si-au dus fetitele sa un make-up artist profesionist

Daca in urma cu ceva timp, produsele de machiaj erau.. total interzise micutelor sub 10 ani, astazi lucrurile stau cu totul altfel. Mamicile isi duc fiicele la cursuri de make-up ,inca din primii ani de scoala.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Mai nou, acestea sunt preferintele in materie de frumusete ale micutelor domnisoare. La nici 15 ani, sunt curioase din cale afara de tot ceea ce inseamna produse de infrumusetare.

La doar 9 ani, Vanesa vrea sa stie cat mai multe despre...

"Sa ma machiez  si cum sa ma imbrac si despre acnee si despre culori"

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Daca tot le sunt ravasite produsele de machiaj si totodata sunt luate drept exemplu de catre fiicele lor, unele mamici au luat decizia de a le inscrie la un curs de specialitate.


Majoritatea fetelor incep sa se machieze undeva intre anii de gimnaziu si cei de liceu, iar adesea primul produs folosit este chiar... rujul mamei.

 

Pentru majoritatea, acesta este doar inceputul! Cu putin ajutor din partea mamei si a specialistului, cine vrea are sansa sa devina make up artist.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI