Preotul Ghelasie Păcurar a oferit binecuvântare Echipei Naționale a României, înainte de meciul din această seară, cu Olanda. Potrivit informațiilor transmise de antena3.ro, preotul a însoțit echipa în cantonament, la cererea antrenorului Edward Iordănescu.

Preotul a adus doar cuvinte de laudă jucătorilor, dar și antrenorului. Acesta a mărturisit că nu crede, în schimb, în noroc, ci doar în binecuvântarea lui Dumnezeu.

Citește și: EURO 2024. Campioana europeană Italia, eliminată de Elveția. Germania trece de Danemarca, după un meci cu trei goluri anulate și o furtună devastatoare

Echipa națională de fotbal a României

[Sursa foto: Facebook Echipa națională de fotbal a României]

"Nu există noroc, iar eu ca preot și ca slujitor al lui Dumnezeu nu cred în noroc. Cred în Dumnezeu, cred în binecuvântarea lui Dumnezeu. Sunt foarte, foarte bucuros că acești tineri care sunt membri ai echipei naționale au în fruntea lor un antrenor tânăr prin persoana domnului Edward Iordănescu și care este un credincios nu doar cu buzele, ci un credincios practicant. Noi ca și națiune am înțeles că trebuie să fim alături de ei necondiționat. Jucătorii sunt încrezători, optimiști bucuroși și responsabili", a declarat preotul Ghelasie Păcurar, potrivit sursei citate anterior.

Edward Iordănescu, mesaj înaintea meciului cu Olanda:" Nu va fi ușor, va fi extrem de greu"

Edward Iordănescu, selecționerul Echipei Naționale de Fotbal a României, a declarat că meciul cu Olanda va fi unul greu, având în vedere experiența adversarilor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cu toate acestea, Edward Iordănescu a punctat că jucătorii României, care s-au calificat în optimile de finală la EURO 2024, au mai multe atuu-uri, la care contribuie susținerea nemărginită primită din partea românilor.

Citește și: România, campioană neașteptată la EURO 2024, după numărul de suporteri

Edward Iordănescu

[Sursa foto: Facebook Echipa națională de fotbal a României]

"Când joci cu istoria în față, e clar că e un meci de la care îți dorești foarte mult și pentru care ești prăgătit să pui ce ai mai bun în joc.

Nu există un meci ușor de pregătit, nici măcar un meci amical nu- pregătești superficial, cu atât mai mult un meci care poate să te ducă în sferturile de finală. Nu va fi ușor, va fi extrem de greu. Noi tot ce am construit până acum, am construit cu realism și cu realism vă spun că da, mâine, Olanda e favorită. Are în favoarea ei palmaresul, experiența, jucători cu o valoare deosebită, o cotă de piață de aproape un miliard... Dar noi avem setul nostru de atuu-uri. Am consolidat un grup bun, din toate punctele de vedere, și sportiv și uman și nu în ultimul timp avem în spate o țară care respiră în același timp cu echipa și asta ne motivează total", a declarat Edward Iordănescu, în cadrul conferinței de presă dinaintea meciului cu Olanda.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

România va juca cu Olanda în această seară, 2 iulie 2024, la Munchen, de la ora 19.00.

Tricolorii au încheiat grupa E a Campionatului European pe primul loc, iar Ţările de Jos s-au clasat pe locul trei în grupa D, în care Austria şi Franţa au terminat pe primele două poziţii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si