Răsturnare halucinantă de situație în „Casa Iubrii”! După zilele trecute, în care Rebecca și Antoni păreau din ce în ce mai apropiați, o veste a căzut ca un trăsnet asupra concurentei, care a rămas cu gura căscată când a văzut ce face tânărul.

Ajuns în camera roșie, Antoni a avut posibilitatea de a invita una dintre fetele din casă să i se alăture, ocazie pe care tânărul nu a irosit-o.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Antoni a ales să petreacă timpul în camera roșie alături de Virginia.

Citește și: VIDEO „Te-ai victimizat foarte mult” Sebastian îi aduce acuzații dure Robertei! Tânăra nu a putut să-și stăpânească lacrimile

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

virginia casa iubirii, rebecca casa iubirii, antoni casa iubirii

Virginia

[Sursa foto: Captură foto]

Rebecca, complet dezamăgită după alegerea lui Antoni 

Vestea a șocat pe toată lumea, atât în rândul fetelor, cât și al băieților. Nici Virginia și nici Rebecca nu par să înțeleagă alegerea pe care a făcut-o Antoni. Totuși, chiar dacă Virginia s-a dus în camera roșie extrem de curioasă cu privire la ce l-a determinat pe tânăr să o numească pe ea, situația Rebeccăi este cu totul diferită.

Tânăra a răbufnit când a văzut că nu ea este cea pe care Antoni și-a dorit-o aproape în camera roșie. 

Ștefania a încercat să o încurajeze pe Rebecca după vestea care a stârnit valuri printre concurenți, însă tânăra care spera să se afle în camera roșie alături de Antoni este extrem de supărată. Pe lângă dezamăgirea care i se citea pe chip în momentul în care a auzit numele Virginiei, Rebecca este acum și foarte confuză, pentru că nu îl poate înțelege pe tânărul concurent. 

„Nu cred! Nu mă cheamă pe mine? Ce? Aiurea să facă așa după ce i-am zis  «nu» lui Bogdan. Care este sensul la chestia asta? Nu înțeleg. De ce mai stai cu mine în brațe?”, a spus, contrariată, Rebecca.

Citește și: VIDEO „M-a făcut să mă simt foarte prost!” Roberta, pusă la zid de iubit! Discuția cu Sebastian i-a adus lacrimi în ochii

virginia casa iubirii, rebecca casa iubirii, antoni casa iubirii

Antoni 

[Sursa foto: Captură foto]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si