Close sidebar
Close sidebar

Nu e el cel mai rapid la Exatlon, dar Oltin Hurezeanu stie sa manuiasca armele de foc! Uite-l pe "Faimos" in timp ce-l "ameninta" cu pistolul pe Nicolae Ceausescu!

Indiscutabil, Oltin Hurezeanu este un personaj de prima marime in competitia Exatlon, show-ul difuzat de sambata pana miercuri de Kanal D.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Salvat de la eliminarea din show-ul Exatlon de votul consistent al publicului, "faimosul" Oltin Hurezeanu a devenit cunoscut in 2002, cand a castigat marele premiu, de un miliard de lei vechi, la emisiunea concurs prezentata de Virgil Iantu.

Obisnuit cu aparitiile pe coperta revistelor de fitness, Oltin s-a specializat apoi in arte martiale, cascadorie, kempo si actorie, jucand in telenovela "Iubire ca in filme", dar si in filmul "Supravietuitorul" sau in serialul "State de Romania".

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Din perioada petrecuta pe platoul de filmare exista si cateva imagini cu Oltin manuind cu indemanare arme de foc, pusti si pistoale, intr-o asemenea ipostaza vedeta Exatlon "impuscandu-l" chiar si pe dictatorul Nicolae Ceausescu, redus, e drept, doar la dimensiunea unui tablou!

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI