In 2015, Vladimir Draghia a castigat show-ul Tv "Spalsh vedete la apa", iar marele premiu in valoare de 30.000 de euro a fost donat de Vladimir surorilor Marina si Andreea Sandu, doua mici campioane la sarituri in apa care isi doresc sa faca performanta.

Vladimir a castigat si marele premiu la show-ul TV "Serifi de Romania", donand si atunci banii castigati.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"Si pentru cei ce nu cred ca Vladimir va dona toti banii, aflati ca atunci cand a castigat «Serifi de Romania» a dat toti banii! El nu a facut public asta atunci, dar Teo a descoperit si a venit cu acte într-o emisiune în care l-a invitat pe Vladimir care într-un final a recunoscut! Deci asta e Vladimir!", a scris un sustinator al Faimosului pe internet.

Vladimir Draghia are un suflet urias, iar aseara a demonstrat inca o data ca merita sa fie castigatorul Exatlon Romania.

Vladimir Draghia a stat 4 luni departe de fetele lui superbe ca sa aduca zambete pe fata copiilor bolnavi. Toti banii vor merge la MagiCAMP, o tabara cu adevarat magica pentru copii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si