În primă instanță, în momentul în care a fost trasă pe dreapta de oamenii legii, femeia în vârstă de 60 de ani le-a spus că și-a uitat permisul de conducere acasă. Mai apoi, fiind chestionată de polițiști, bunicuța a admis că, în cursul ultimilor 30 de ani, nu a solicitat niciodată să își reînnoiască actele, notează presa italiană, citată de jurnaliștii de la stiridiaspora.ro.

Șoferița în vârstă de 60 de ani a avut permisul de conducere expirat timp de mai bine de treizeci de ani. Italianca a fost identificată și oprită de Poliția Rutieră din regiunea Alessandria, fiind sancționată și raportată autorității civile de circulație.

Citește și: Afacerea cu care o româncă a dat lovitura în Italia. Mihaela crește găini și se bucură de un adevărat succes. „Oamenii se vor întoarce la munca pământului”

Femeia conducea mașina doar pentru deplasări scurte între satele din vecinătatea reședinței sale. A acordat o atenție deosebită orelor în care călătorea și a planificat cu grijă zilele și intervalele orare pentru a ieși din casă, luând în considerare și condițiile de trafic.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Nu i-a păsat de permisul de conducere timp de 30 de ani. O femeie a condus fără să-și renoiască documentele aproape 3 decenii. Ce reguli avea să nu fie prinsă de poliție?

Ce reguli avea șoferița în vârstă de 60 de ani ca să nu fie prinsă de poliție?

Toate acestea s-au întâmplat până în săptămâna trecută, când Poliția de Stat a oprit-o lângă Acqui Terme, un oraș în provincia Alessandria. Atunci când i s-a cerut să se oprească, femeia a încercat să se scuze imediat, explicând polițiștilor de la secția de poliție rutieră Alessandria că și-a uitat permisul acasă.

Cu toate acestea, polițiștii italieni nu au avut nevoie de mult timp pentru a verifica veridicitatea spuselor femeii. Prin consultarea mai multor baze de date, polițiștii au reușit să stabilească data reală de eliberare a permisului ei. Acesta fusese eliberat încă din 1979 și nu fusese reînnoit niciodată.

Citește și: Explozia de la Crevedia. Două dintre victimele tratate în Italia se întorc în țară. Ce se întâmplă cu secțiile de mari arși din România? Anunțul ministrului Sănătății

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Femeia în vârstă de 60 de ani a recunoscut acest fapt și a mărturisit că nu a solicitat niciodată reînnoirea permisului în toți acești ani, ceea ce înseamnă că a condus cu un permis expirat timp de peste treizeci de ani.

Șoferița a fost sancționată administrativ și, de asemenea, raportată autorității civile de circulație, astfel încât să poată fi evaluată din punct de vedere fizic și psihologic în mod corespunzător.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si