Domnelor si domnilor, e sarbatoare mare in capitala in acest weekend! Si desi tricolorul pe care il veti vedea fluturand o sa va induca in eroare, sa stiti ca nu noi "ne sarbatorim" ci Ciad-ul. O tara din centrul Africii care are un drapel extrem de asemator cu al nostru, dar cu un albastru mai inchisn la tricolor.Sunteti curiosi ce va pregatesc zilele Africii? 

 Zilele Africii este singurul festival din România ce reuneste sub acelas acoperis artisti africani dar si români.

Tatoo Sibiu.

Weekendul acesta daca ajungeti prin sibiu nu trebuie sa ratati expozitia de tatuaje. Unde mai pui ca puteti avea sansa sa-l intalniti si pe cel mai tatuat om din lume.

Zilele Clujului

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Clujul devine cel mai animat loc din tara. Festivaluri,concerte, ateliere de dans si gatit...sunt doar cateva dintre cele 100 de activitati care vor avea loc simultan. Patru zile in care toti, de la mic la mare, sunt invitati la distractie!

Cluj- Padurea Hoia

Daca sunteti pasionati de locuri misterioase, fenomene ciudate, chiar paranormale, puteti participa in weekend la un tur ghidat in cea mai infricosatoare padure din Romania.

Padurea Hoia Baciu este un loc plin de mister care asteapta sa fie descoperit de turisti. Organizatorii pregatesc o proiectie spectaculoasa si promit experiente de neuitat.
beta

Academia Titi Aur

Daca sunteti insestat de adrenalina va sfatuiesc sa  mergeti la cel mai mare complex auto-drom din Europa de Est, la doar 29 km de Centrul Bucurestiului.

Licitatie de masini in Constanta

In acest weekend, la Constanta, va avea loc o parada unica a automobilelor de epoca. Iar asta nu e tot, oameni de afaceri indragostiti de automobilism vor avea ocazia sa liciteze pentru bijuteriile pe patru roti. Va garantam, doar in filme ati mai vazut asemenea masini.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si