Cinci surori au primit doar câte 50 de euro fiecare din averea de 500.000 de euro a bunicului lor, deoarece bătrânul era supărat că fetele nu l-au vizitat aproape deloc.

Citește și: Un preot caterisit și actualul paroh dintr-o comună din Iași au iscat un scandal, în cimitir! Enoriașii sunt revoltați: "M-au scos cei de la pază cu forța afară"

Nepoatele nu s-au lăsat după moartea fostului veteran de război Frederick Ward Sr., din South Ealing, și au intentat un proces prin care atacă testamentul bunicului.

Ele insistă că ar fi trebui să le lase mai mulți bani- deoarece sunt lovite de datorii legale care se ridică la 220.000 euro.

Femeile nu au avut însă noroc după ce bunicul a murit la vârsta de 91 de ani, ele pierzând bătălia juridică de la Înalta Curte din Londra.

De ce au fost excluse nepoatele din testament

Surorile care nu au parte din moștenirea bunicului lor sunt „nedumerite și frustrate” de decizia unui judecător de a le obliga să plătească 220.000 de euro pentru cheltuieli judiciare, spune o sursă apropiată familiei.

Surorile au fost excluse din testamentul bunicului pentru că el ar fi fost „dezamăgit” de contactul lor „foarte limitat” cu el în anii înainte de moartea sa, care a survenit în 2020.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

bunicul testament

Bunicul de 91 de ani le-a lăsat nepoatelor o mică "atenție" - 50 de euro de căciulă

[Sursa foto: Daily Mail]

Tatăl femeilor, Fred Ward Junior, a decedat înaintea bunicului lor, în 2015, iar Fred Senior a decis să împartă cea mai mare parte a moșiei sale între cei doi copii ai săi rămași în viață- Terry Ward și

Susan Wiltshire.

Nepoatele lăsate "cu ochii în soare" au susținut în instanță că unchiul Terry și mătușa Susan l-au „influențat în mod nejustificat” pentru a-și schimba testamentul în favoarea lor.

Judecătorul londonez a decis împotriva lor și le-a obligat ulterior să plătească cea mai mare parte a cheltuielilor de judecată.

proces testament

Una dintre nepoate, în fața Curții de justiție din Londra

[Sursa foto: Daily Mail]

„Bunicul nostru suferea de demență", spun cele cinci nepoate excluse din testament

O sursă din familie a spus pentru Daily Mail: "Surorile și mama lor simt că această judecată este nedreaptă și plină de greșeli. Ele nu sunt de acord cu judecătorul și sunt nedumerite și frustrate de modul în care a luat decizia. Nimeni nu înțelege de ce ar trebui să scoată bani din buzunar și să suporte toate costurile judiciare, când ele sunt victimele în toată această situație".

"Din păcate, pur și simplu nu își permit să-i conteste decizia în apel", a mai spus sursa citată.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Ce scrie în testamentul lui Ion Țiriac? Al doilea cel mai bogat român are o avere estimată la 2,1 miliarde de dolari: ”Am 33 de copii”

Avocații acuzării nu înțeleg de ce judecătorul a declarat că bunicul fetelor nu avea demență, din moment ce bătrânul fusese diagnosticat cu demență în 2014, cu șase ani înainte de a muri, iar apoi a primit un al doilea diagnostic similar, doi ani mai târziu.

"Poziția surorilor a fost întotdeauna că Fred Ward Senior avea dreptul să-și lase banii oricui dorea, în ciuda promisiunilor pe care le-a făcut verbal. Întrebarea este dacă voința lui a reflectat într-adevăr ceea ce și-a dorit?”, a mai spus sursa apropiată familiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si