Close sidebar
Close sidebar

"Nu ma duc, ca eu sunt lautar". Prefera sa stea degeaba, decat sa culeaga struguri pentru 70 de lei pe zi

A inceput culesul viilor, iar la cea mai mare statie de cercetari viticole din Galati, culegatorii nu prea se arata! Multi prefera sa stea degeaba, decat sa culeaga 120 de galeti cu struguri pe zi, pentru 70 de lei!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Praful s-ar alege de viile noastre daca tara ar fi plina de lenesi! Din fericire, in localitatea Targu Bujor culegatori s-au gasit, dar in judetele invecinate!

"Nu ma duc, ca eu sunt lautar.
Pai nu va duceti?
Pai si ce, fac doua treburi de-odata?!
Castigati mai bine?
Da.
Se da 70 de lei la cules.
Aoleu. Nu putem"

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro



La fel gandesc multi, asa se face ca din 300 de culegatori, cati ar fi nevoie ca viile sa nu ramana neculese, doar 170 au acceptat oferta de lucru. Din numarul si-asa mic, doar 10 sunt localnici!

Atat cat e, recolta trebuie culeasa, iar primarul nu s-a dat in laturi de la munca! Jenat ca alegatorii lui prefera sa stea, edilul a vrut sa fie un exemplu!
 
La Statia de Cercetari Viti-Vinicole de la Bujoru sunt 354 de hectare de vie, de cules.

Specialistii spun ca anul acesta a fost o productie buna, iar vinul va fi tare si parfumat.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI