Patrick a mărturisit că este dezamăgit de tot ce s-a întâmplat în ultima săptămână și de modul în care Robert și Giuly au ales să reacționeze. 

Citește și: VIDEO „Suntem tensionați. Nu mă mai interesează” Robert și Giuly, probleme în paradis? S-au vărsat lacrimi amare! Toată lumea a observat schimbarea, după scandalul cu Patrick și Bianca Giurcă

Patrick spune că nu vrea să mai comenteze de acum înainte părerile lui Robert și ale lui Giuly.


"Pot să creadă în teoria asta, nu am nicio problemă. Numai că eu am încheiat orice tip de discuție cu Robert și mergem mai departe. Dacă își dorește să plece acasă și îmi va cere ajutorul, cu siguranță îl voi ajuta", spune Patrick.

Julia: "Sper ca Robert să se răzgândească. Nu este cazul să renunțe"

Julia l-a întrebat pe Patrick cum crede el că s-a ajuns la situația aceasta limită din "Casa Iubirii", concurenta spunând că Robert a trecut și prin momente mai grele.

Julia: "Nu înțeleg de ce acest moment a fost capacul. Eu sper ca Robert să se răzgândească. Știm cu toții că Robert a trecut prin anumite perioade grele pentru el".

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

"Nu cred că este cazul ca Robert să renunțe, și Giuly la fel", a adăugat Julia.

Potrivit concurentei din Casa Iubirii, dacă Patrick și Bianca ar fi avut o relație înainte de a veni în emisiune acest lucru s-ar fi aflat cu siguranță.

Patrick: "Nu mă așteptam ca Robert și Giuly să fie afectați. A fost o chestie care m-a surprins.

În același timp, e părerea lor și o înțeleg".
Bianca: "Care crezi că este motivul real pentru care ei sunt atât de afectați?"
Patrick: "Îți spun sincer că, așa cum Robert a fost și el dezamăgit, la fel sunt și eu dezamăgit acum. Până la urmă este o competiție, eu am avut momente în care am lăsat competiția deoparte și faptul că unii ar fi în stare de orice doar pentru competiție m-a făcut să mă închid. Sunt foarte dezamăgit, mi se pare că am trăit într-o minciună a mea".  

Robert nu regretă ce a spus despre Patrick

Robert a fost întrebat de Virginia dacă regretă ce a spus despre Patrick.

Virginia: "Ai spus ieri că mai bine spuneai doar Stop vot, dar fără să spui care e motivul".
Robert: "Asta nu înseamnă că regret. Nu ziceam nimic, o țineam în mine și plecam, gata".
Giuly: "De ce "mai bine așa"?
Robert: "Tot degeaba am zis"  


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si