Noi tensiuni în "Casa Iubirii". În conexiunea de joi dintre casa băieților și cea a fetelor, Cosmin a sesizat că Ștefania este supărată și a vrut să afle care e motivul exact.

Citește și: VIDEO. Clipe de spaimă pentru concurenții din "Casa Iubirii". "Ne vom lua 'La revedere' de la unul dintre voi"

"Nu sunt supărată, dar din discuția pe care am avut-o ieri am avut niște gânduri, am remarcat un mic deranj, legat de faptul că insiști să scoți de la mine ceea ce nu simt pe moment", i-a explicat

Ștefania lui Cosmin.

Când Ștefania se simte în dificultate și nu reușește să exprime anumite lucruri, ea și-ar dori ca partenerul ei să nu pună presiune.

"Ți s-a părut că am insistat? Eu nu consider așa. Chiar ți-am zis că mă bucur că ai început să te exteriorizezi, ceea ce eu știu că îți este foarte greu", s-a apărat Cosmin.

Ștefania, dură cu Cosmin: "Nu vreau să tragi de mine"

Concurentul din "Casa Iubirii" insistă că nu o presionează pe Ștefania și i-a transmis partenerei sale că își dorește ca ea să-i spună ceea ce simte. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Să nu eziți să-mi zici", insistă Cosmin, iar Ștefania îl pune la punct: "Asta vreau să zic. Când am să simt, îți zic. Nu vreau să tragi tu de mine"

Patrick îl ceartă pe Cosmin: "Fata îți zice de bine. Să nu înțelegi că e de rău", spune el

Mai multe detalii în materialul video de mai jos:

Ce poezie i-a scris Cosmin Ștefaniei

În urmă cu două săptămâni, Cosmin și Ștefania au avut parte de primul lor date, la doar cîteva zile după ce s-au sărutat pentru prima dată.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Apoi, Cosmin a citit în fața colegilor din Casa Iubirii poezia scrisă pentru Ștefania.

„Încă de la început/ Ochii pe ea i-am avut/ Stătea-n colț, pe canapea/ Două vorbe nu scotea/ Atât de scumpă era/ Când vorbea și când zâmbea/ Încât din mine scotea/ Ce nu știam a avea/ Simțeam să o pupăcesc/ În joacă s-o drăgălesc/ Părul încet să-i ating/ Și la pieptul meu s-o simt/ E atât de copilăroasă, drăgălașă și frumoasă/ Încât supărat de-aș fi/ Ea sigur ar reuși/ Cu o simplă îmbrățișare/ Să-mi alunge acea stare/ Mulți o vor și mulți vor vrea/ Să dispar de lângă ea/ Însă nu vor reuși/ Și tot cu mine va fi”, a fost poezia scrisă de Cosmin, pentru Ștefania.

Pentru a face un cuplu cu Ștefania, Cosmin a trebuit să renunțe la cunoașterea cu Bianca. Decizia lui nu a fost una ușoară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si