Cadavrul unui bărbat în vârstă de 36 de ani a fost găsit într-un troler, sub un pod, la Vaslui. Cel care a făcut descoperirea macabră este un localnic. Mărturia șocantă a acestuia.

Mărturia bărbatului care a descoperit cadavrul din troler: "Nu mi-am dat seama că e om mort"

În urmă cu o zi, o descoperire macabră a avut loc la Vaslui. Într-un troler, sub un pod, la marginea unui sat, a fost găst cadavrul unui bărbat.

Potrivit autorităților, ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Bacău, ucis ca urmare a unui scandal, de către un bărbat și concubina acestuia.

Citește și: VIDEO Scenariu de groază în cazul crimei din Vaslui. Ce legătură ar exista între principalul suspect și victima găsită fără suflare în valiză

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit de un localnic din sat. Bărbatul a povestit cum a fost sunat de un prieten că în curtea lui persistă un miros urât, care venea din zona podului. Acesta a mărturisit că a văzut trolerul când trecea cu animalele în zonă, dar a crezut că e gunoi.

"Trollerul l-am găsit în felul următor: m-a sunat prietenul cel mai bun, că venea mirosul din partea aia, în curte la el. Am tras o dată şi încă o dată, şi i-am zis că e om.

Eu când am trecut cu vacile pe aici am văzut că e un geamantan, dar nu mi-am dat seama că e om mort, am crezut că e gunoi. Am sunat poliţia", a declarat Barzu Georghița, bărbatul care a găsit trolerul.

Trolerul în care se afla cadavrul bărbatului ar fi fost observat când era târât de un bărbat. Oamenii din zonă au spus că au auzit și au crezut că e vorba despre plastic.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Un magnat danez a interzis prin testament ca monedele sale să fie vândute timp de 100 de ani. Familia a aflat acum cât valorează- antena3.ro

"Am primit un telefon de la o vecină că daca am auzit ce s-a întâmplat în sat. Ne-am dus şi noi acolo ca la bârfă. Mirosea urât şi am plecat acasă. M-am dus şi am urmărit camerele video. Am auzit pe stradă cum ar fi târâit unul o ceva de plastic. Aici s-a văzut în umbra, pe drumul celalalt se vede trollerul cum îl târâia", a declarat proprietarul camerelor de supraveghere.

Citește și: Cine sunt, de fapt, suspecții în cazul crimei de la Vaslui, unde un bărbat a fost găsit mort, într-un troler, sub un pod? Au fost prinși la Brașov și reținuți

Suspecții în cazul crimei

[Sursa foto: Poliția Română]

Oamenii de tem pentru viața lor. Deținătorul camerelor de supraveghere a mărturisit că soluția pentru a scăpa de asemenea orori este întemeierea unor penitenciare ca în Rusia, unde pedeapsa pentru omor să fie maximă.

"Din punctul meu de vedere ce se întâmplă in Europa, nu numai în România, ar trebui deschise penitenciare cum face domnul Putin, în Rusia. Când ai făcut omor cu premeditare trebuie pedeapsa maxima. Fără iertare, la așa ceva nu trebuie iertare", a declarat proprietarul camerelor de supraveghere.

Citeste si: Geta Sterp vorbește despre purtatul centurii de siguranță în timpul saricinii: „Eu îmi imaginam că dacă mă oprește poliția, o să îi arăt ceva de la medic cum că sunt însărcinată și scap ieftin.”- kfetele.ro

Citeste si: Fazele Lunii în septembrie 2024. Când avem Lună Nouă- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea misteriosului sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București. După restaurare, a fost deschis- antena3.ro

Principalii suspecți în cazul crimei sunt un bărbat și concubina sa. Suspectul ar fi fost coleg de penitenciar cu victima.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si