Pe lângă faptul că fac schimb de articole vestimentare din garderobă, Lesley Maxwell, o culturistă din Melbourne, Australia, povestește că îi place să meargă la sală cu fiica ei Vanessa Christofi și nepoata ei, Tia Christofi, notează Caters News.

Lesley are 65 de ani și spune că fitness-ul este secretul ei pentru a rămâne tânără.

„Sunt șocați să afle că am nepoți, pentru că, cred că este puțin ieșit din comun să cred că o bunica face lifting-uri și antrenamente în sală.

Cu toate acestea, aș recomanda antrenamentul cu greutăți femeilor de toate vârstele, deoarece antrenamentul în acest fel are atât de multe beneficii pentru sănătate”, a spus ea.

Nu pot face diferența dintre ele. Bunica, fiica și nepoata arată de parcă ar avea aceeași vârstă. „Sunt șocați”

Citește și: Ea este femeia care a renunțat la job pentru a crea paste cu un model unic. Tăițeii cu logo-ul unui brand de lux îi aduc un venit impresionant

Femeia în vârstă de 65 de ani, care lucrează ca antrenor de fitness, își încurajează și clienții să ridice greutăți.

„Ne întărește oasele și ne ajută să ne tonificăm corpul prin adăugarea de mușchi. Mi-ar plăcea să văd mai multe femei de toate vârstele ridicând greutăți. Este modul anti-îmbătrânire de a te antrena”, a explicat ea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„De obicei fac patru sesiuni de antrenament cu greutăți pe săptămână, în plus, deoarece sunt antrenor și în sala de sport în majoritatea zilelor, ați putea spune că fac niște exerciții accidentale, deoarece port greutățile sau îmi „observă” clienții”, a mai adăugat ea.

Nu pot face diferența dintre ele. Bunica, fiica și nepoata arată de parcă ar avea aceeași vârstă. „Sunt șocați”

Bunica, fiica și nepoata arată de parcă ar avea aceeași vârstă

Atunci când Lesley se antrenează cu familia ei, oamenii nu pot să creadă că ea, fiica și nepoata ei au o diferență atât de mare de vârstă.

„Oamenii sunt întotdeauna surprinși să afle că suntem de fapt trei generații total diferite ale unei familii. Cu toate acestea, ne distrăm mereu împreună- discutând, râzând și antrenându-ne. Sunt atât de binecuvântată să am o familie atât de frumoasă”, a povestit bunica.

Nu pot face diferența dintre ele. Bunica, fiica și nepoata arată de parcă ar avea aceeași vârstă. „Sunt șocați”

Familia face adesea ședințe foto împreună, iar atât Lesley, cât și fiica ei Vanessa, care preferă să-și păstreze vârsta privată, împrumută în mare parte hainele Tiei, în vârstă de 22 de ani.

„Sunt și foarte norocoasă că pot să împart hainele cu fiica și nepoata mea. Când facem filmări împreună, majoritatea hainelor provin din garderoba Tiei”, a spus Lesley.

Citește și: Sport extrem la mai bine de 100 de ani. O bătrânică, care a împlinit vârsta remarcabilă de 104 ani, a sărit cu parașuta de la 13.500 de metri. Își dorește să stabilească un nou record

Tia, care își conduce propria agenție de marketing pe rețelele sociale, a spus că îi place să se antreneze ca bunica ei și că rămâne activă mergând la sală și majorând. Când este cu bunica ei, oamenii cred că Lesley este de fapt mama ei.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Sunt surprinși când îi corectez și le spun că e bunica mea”, a spus Tia.

Nu pot face diferența dintre ele. Bunica, fiica și nepoata arată de parcă ar avea aceeași vârstă. „Sunt șocați”

Expertul rețelelor sociale a făcut-o pe bunica ei vedeta mai multor videoclipuri.

„O filmez pe bunica mea și cu mine antrenăm, iar oamenilor le place să vadă asta. Ea este cu 43 de ani mai mare cu mine și amândouă ridicăm greutăți și urmăm aceeași rutină de antrenament în timp ce suntem îmbrăcate în haine similare. A fost într-un videoclip care a devenit viral”, a explicat Tia.

Conținutul tinerei în vârstă de 22 de ani a atras atenția a 500.000 de urmăritori TikTok.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si