Close sidebar
Close sidebar

Nu se tem nici de oamenii legii! Un taximetrist a amenintat un politist care voia sa-l legitimeze: "Te omor cu mana mea, ma!"

Ce sa ne mai miram ca unii taximetristi ii ataca pe clienti. Un coleg al lor nu s-a sfiit sa-i ameninte cu moartea pe oamenii legii care i-au cerut actele! Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii cu un puternic impact emotional.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Scenele socante s-au intamplat ieri seara, in cartierul bucurestean Berceni. Un echipaj de la Politia locala i-a cerut individului din imagini sa se legitimeze si sa prezinte documentele care ii permit sa practice taximetria.

De aici, pana la un scandal in toata regula a fost doar un pas.  Taximetristul in varsta de 46 de ani a devenit rapid violent.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Barbatul a fost amendat in urma cu mai multe luni cu aproape 6 mii de lei. De data aceasta, amenda e mai mare. In plus, este cercetat pentru ultraj si daca va fi gasit vinovat risca sa ajunga in spatele gratiilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI