Close sidebar
Close sidebar

"Nu știe să respecte o femeie". Virginia, în lacrimi, la câteva zile de la despărțirea de Robi. Ce i-a reproșat acum, de față cu toți ceilalți concurenți? Reacția lui a uimit

Virginia a izbucnit în lacrimi în gala ”Casa iubirii”. Aceasta a încercat să se justifice în fața tuturor în legătură cu relația pe care o avea cu Robi. Cum a recționat tânărul?

Stefania Pavel,

Imagine cu Robi și Virginia.

[Sursa foto: Captură ecran Casa iubirii]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Virginia a luat decizia! Tânăra a decis să le spună tuturor, în gală de ce a luat hotărârea să pună punct relației cu Robi.

Virginia, lacrimi amare după despărțirea de Robi

În urmă cu câteva zile, aceasta chiar i-a dat și undă verde să cunoască alte fete, deoarece ea nu mai este interesată de ceva cu el. Atunci, tot ce a putut să spună Robi a fost că-i pare rău pentru această decizie.

”Virginia: Consider că indiferent de ce avea, ce nu avea nu știe să respecte o femeie. Doamna Andreea, eu am crezut că este altfel, nu mai bun, nu mai...pur

și simplu am crezut că este un bărbat matur, sincer, asumat și mi-a dovedit contrariul.

Robi: Uite că nu a trebuit să treci prin...

Citește și: Situație fără precedent în ”Casa iubirii”. Patrick, vizat de toate fetele! Ce s-a întâmplat în momentul întâlnirilor din camera roșie?

Virginia: Păi da, și asta datorită mie că eu am pus punct, tu poate o mai lungeai așa cinci luni

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Robi: Ok! Bravo, felicitări că ți-ai dat seama mai repede.

Virginia: Deci ca să nu mai pară, el a spus de multe ori un lucru, și poate în sinea lui era altceva, dar aici nu mai e vina mea că oamenii mint”.

Imagine cu Robi și Virginia.

[Sursa foto: Captură ecran Casa iubirii]

Imagine cu băieții în gala ”Casa iubirii”.

[Sursa foto: Captură ecran Casa iubirii]

Virginia chiar a izbucnit în plâns în timp ce povestea că ea nu crede că Robi vrea ceva serios. În tot acest timp, el părea întristat de cele întâmplate între ei.

Citește și: Robert și Giuly sunt oficial un cuplu: „Pupați-vă!”. Cum a decurs întregul moment dintre cei doi, așteptat de toată lumea?

Ce au discutat cei doi concurenți în casă?

Săptămâna aceasta mai mulți concurenți i-au atras atenția fetei că Robi o privește insistent pe Roberta. Tot ce a putut să zică Robi pentru a se justifica a fost că Virginia nu e vinovată pentru absolut nimic.

”Robi: Nu tu ai greșit. Nu ai greșit cu absolut nimic față de mine.

Virginia: Știu Robi că nu am greșit. Nu trebuie să îmi spui... Știu ce merit! Nu mă deranjează decât că nu ai fost sincer.

Robi: Am înțeles”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI