Close sidebar
Close sidebar

Nu știi ce cadouri să faci? Seturile cadou te scot din încurcătură

Dintotdeauna, cadourile au reprezentat pretextul perfect pentru diferite ocazii, de la nunți și botezuri la zile de naștere sau onomastice, de la petreceri de Sărbători la celebrarea diferitelor realizări profesionale. Nu întotdeauna, însă, alegerea cadourilor este o misiune ușoară.

Mircea Pop,

Nu știi ce cadouri să faci? Seturile cadou te scot din încurcătură


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Poate nu cunoști destul de bine persoana căreia urmează să-i faci un cadou, poate nu-i știi preferințele sau poate te gândești că are deja obiectul pe care te gândeai să-l dăruiești. Sunt o mulțime de „obstacole” atunci când încerci să găsești cadoul ideal.

Ei, bine, tocmai pentru evitarea acestui tip de probleme au apărut „seturile cadou”. În general, acestea pot conține mai mult produse diferite, toate, însă, îmbinând fericit condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un dar apreciat: să fie și practice/utile, dar și să aibă un preț rezonabil.

Cadouri la preț accesibil

Sunt zone si locuri in care trebuie sa alegem cadourile dupa standardul economic sau financiar. Seturile cadou sunt unele dintre acele cadouri care sunt disponibile pe scară largă la prețuri destul de mici pentru a cumpăra cadouri separat. Dacă oferiți cadouri mai multor persoane cu una sau mai multe ocazii, ceea ce puteți face este să achiziționați un set cadou la un preț accesibil.

Citeste si: Perucile din păr natural- un cadou perfect de Crăciun

Coșurile sau cutiile pot fi reutilizate

Uneori se poate întâmpla să cumpărați o serie de cadouri într-un set cadou și apoi să distribuiți cadourile în consecință. De multe ori, aceste seturi vin în coșuri sau cutii frumos realizate și totodată practice, care pot fi ulterior refolosite în diverse alte scopuri de către sărbătorit, în casa sa.

Mai multe șanse de a „nimeri” în plin cu darul tău

Multe seturi cadou cuprind diverse produse cosmetice sau de beauty, de la un simplu parfum la creme de corp sau loțiuni, iar „oferta” este atât de variată, încât cu cel puțin unul dintre produse sigur dai lovitura. E dificil să găsești un cadou potrivit, dar când cadoul tău cuprinde mai multe cadouri mici, șansele să nimerești ceva pe gustul sărbătoritului sau sărbătoritei cresc.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Cheltuim în neștire pe cadouri nepotrivite

Un cadou potrivit pentru orice ocazie

Un set cadou este un cadou perfect pentru orice ocazie. Fie că este vorba de căsătorie, baby shower sau chiar zile de naștere, există întotdeauna modele și opțiuni unice de seturi cadou din care să alegeți.

Cadouri formale sau personale

Știm cu toții că cadourile personale și cele profesionale sunt diferite unele de altele, atât în ceea ce privește lucrurile, cât și aranjamentele. Un cadou profesional este un pix, un blocnotes personalizat, o sticlă de vin și un ceas elegant. Cadoul personal este un animal de pluș, o cutie de ciocolată și o scrisoare personalizată. Vestea bună e că există seturi cadou în oricare dintre aceste combinații. De ziua șefului, îi poți cumpăra un set cadou care să cuprindă un ceas, o pipă și o ploscă pentru whisky.

De ziua colegului de muncă, un set cadou cu accesorii pentru vin- tirbușn, dop picuare, inel antipicurare etc. De ziua celei mai bune prietene, un set cadou cu un pafm, o loțiune de corp și un antiperspirant. De ziua soției, ce poate fi mai potrivit decât un set cadou care să cuprindă mai multe bijuterii pe gustul său: cercei, brățară și un lănțișor, de exemplu. Posibilitățile sunt nenumărate...

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Noi reguli pentru livratori

Ce greșeli să eviți?

Există, însă, și în cazul seturilor cadou, erori pe care le putem comite atunci când nu ținem cont de câteva aspecte. De exemplu, nu este indicat să oferim seturi cadou care să conțină alimente interzise în dieta persoanei căreia i se adresează cadoul. Dacă nu știm nimic despre dieta persoanei, mai bine evităm astfel de cadouri. Totodată, seturile cadou care conțin băuturi alcoolice trebuie oferite doar dacă știm sigur că persoana respectivă este băutoare. Nici seturile cadou care cuprind piese vestimentare nu sunt o alegere sigură, mai ales dacă nu știm măsurile persoanei vizate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI