Acum, poți alege să-i dai în dar mai mult decât un simplu cadou, ai ocazia de a-i oferi șansa unei cariere prospere, care să o ajute să își asigure un viitor împlinit și timp pentru a se bucura de viață: cursuri IT online!

Citește și: Un nou sistem pentru românii care aleg să călătorească cu trenul! Un singur bilet de tren va fi valabil pentru mai mulți operatori

La prima vedere, să îți trimiți iubita, fiica, mama, prietena etc. din nou la școală nu sună chiar interesant, însă îți vei schimba complet părerea după ce vei înțelege despre ce este vorba. Petru Trîmbițaș a pus bazele unui mentorat de programare diferit de tot ceea ce există pe piața de cursuri IT online din România. Programul de învățare fondat de tânărul clujean funcționează ca o carte interactivă și este structurat în trei etape:

Citește și: Producător global de soluții de securitate cibernetică, mesaj pentru români: „Hackerii profită de popularitatea ChatGPT într-o nouă campanie de înșelătorii”

  • noțiuni teoretice;
  • rezolvare de probleme;
  • realizarea propriei aplicații și a portofoliului de proiecte personale – etapă unică în cadrul unui program de cursuri IT online din România;

Programul de mentorat este coordonat de mentori, care o vor ajuta pe femeia dragă ție să învețe să scrie cod curat curat și corect, încă de la prima logare pe platformă.

Un prim atu al acestui program de învățare este reprezentat de faptul că poate învăța liber, adaptat programului său personal.

Citește și: Spray de curățare a prafului de pe Lună, testat pe păpușile Barbie care poartă costum spațial

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Astfel, va putea scrie cod și rezolva probleme cand își dorește, de unde vrea, cât timp are la dispoziție, fără a depinde de evoluția celorlalte persoane de pe platformă. Va lucra independent, însă nu va fi niciodată singură. Mentorii îi vor fi alături la fiecare pas și o vor ghida către găsirea soluției ideale pentru problema cu care se confruntă. În plus, va putea participa atât la call-urile zilnice, cât și cele săptămânale la care vor fi atât mentorii, cât și ceilalți cursanți de pe platformă.

Nu știi ce să-i cumperi în luna lui Mărțișor? Înscrie-o la cursuri IT online și oferă-i nu doar un cadou, ci o carieră!

Nu știi ce să-i cumperi în luna lui Mărțișor? Înscrie-o la cursuri IT online și oferă-i nu doar un cadou, ci o carieră!

Citește și: VIDEO |Copiii își plătesc mâncarea cu fața lor. Tehnologia care face furori

În cadrul acestor întâlniri online, va avea oportunitatea de a:

  • discuta deschis despre problemele de pe platformă;
  • observa modalități diferite de abordare și descoperi soluții, care să o ajute să înainteze pe platformă;
  • cunoaște oameni noi;
  • dezvolta relații profesionale de succes;

Citește și: Românii trebuie să fie atenți la atacurile cibernetice. Cum te protejezi de hackeri pe internet

Un alt aspect pe care nu îl va mai regăsi la niciun alt tip de cursuri IT online este reprezentat de abordarea psihologică. Pe parcursul colaborării cu companiile americane Facebook și Google, din Statele Unite ale Americii, Petru Trimbitas a observat și conștientizat modul în care problemele din viața personală își pun amprenta asupra succesului nostru profesional. Astfel, a decis ca în programul de mentorat WellCode să includă și un modul de dezvoltare personală.

Acesta este unic pe piața de cursuri IT online și este coordonat de coachi cu experiență vastă în domeniu.

Citește și: VIDEO- Castelul Karolyi, o bijuterie arhitecturală

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În concluzie, nu doar că îi oferi persoanei iubite ocazia de a se dezvolta profesional, ci o ajuți să-și îmbunătățească și viața personală și să-și seteze un mindset de învingător. Coach-ii o vor ajuta să își dezvolte strategii și tehnici de gestionare a gândurilor și emoțiilor negative, să adopte un stil de viață sănătos, să aibă o igienă a somnului sănătoasă etc.

Citește și: Oscar 2023. Top 3 filme care au luat premii anul acesta

Florile se ofilesc, ciocolata îngrașă, hainele se distrug... Singurul cadou etern, pe care nu ți-l poate lua nimeni și nimic, este ceea ce știi. Oferă-i femeii din viața ta șansa de a învăța să scrie cod și oportunitatea dezvoltării unei cariere care să-i asigure toate bunurile materiale efemere pe care și le-ar putea dori. Programează o ședință de consultanță cu mentorii și descoperă de ce programul WellCode este atât de diferit de orice alte cursuri IT online!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si