BRASOV

Doamnelor si domnilor, bine v-am regasit. Moldovenii aduc festivalul in Brasov! Vineri, tinerii veniti de peste Prut impart imbratisari si va invita la o degustare de produse traditionale, iar sambata, cele mai frumoase moldovence se intrec intr-un concurs de miss.


 

CONSTANTA

Distractia pe mare a inceput, chiar daca mai e mult pana la vara.

S-a dat startul sezonului de kitesurfing, iar cei care viseaza sa faca acest sport au de la cine sa sa ia lectii. Iata ce trebuie sa faceti ca sa deveniti regii valurilor!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

SPECTACOL PE MARE!

Theodor Ionascu, instructor kitesurfing: "Va astept la Constanta, deja vremea s-a incalzit, veniti deja in sezon, sezonul de kite s-a deschis".

„M-am indragostit de kite acum 12 ani si de atunci tot faceam naveta Bacau-Constanta si de un an m-am hotarat sa ma mut aici si chiar m-am mutat”, mai spune acesta.

Theodor Ionascu, instructor kitesurfing: „Un zmeu nou costa de la 1.000, la 1.500 de euro. Un echipament complet, placa noua costa 400, 500 de euro, un echipament complet nou costa cam 2.000, 2500 de euro. Trebuie harnes, costum de neopren”.

„Investitia merita, te bucuri de mare, soare, elementele esentiale din care s-a format viata”, Theodor Ionascu, instructor kitesurfing.

MARAMURES

Pentru iubitorii sportului in natura, in Maramures se organizeaza o drumetie pe carari de munte. Aveti nevoie doar de echipament si multa voie buna.

IASI

Pentru ca suntem in perioada postului, m-am gandit sa va ofer o reteta de sarmalute delicioase... pe care ne-o prezinta o bucatareasa din zona Moldovei.

Acestea au fost recomandarile mele numai bune sa va mearga la suflet. Pana saptamana viitoare, aveti grija...ce faci in week-end!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si