Close sidebar
Close sidebar

"Nu sunt un monstru!", spune o tanara care si-a injunghiat mama de 30 de ori si si-a impuscat tatal! "Mama il trimitea noaptea pe tata sa ma..."

O tanara in varsta de 18 ani a primit o pedeapsa de 23 de ani de inchisoare dupa ce si-a omorat parintii. Adolescenta a marturisit public ca nu regreta nimic din ce a facut.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanara a dezvaluit ca nu are regrete si ca se simte in siguranta dupa gratii. Ea a explicat si din ce motive a ajuns sa isi ucida cu sange rece parintii.
 
"Sunt fericita. Stiu ca suna nebunesc, dar in inchisoare ma simt libera. Ma trezesc in fiecare zi si stiu ca sint in siguranta! Nu sint un monstru. Nu mi-am dorit niciodata ca asta sa se intimple. Dar eram o fata abuzata, care a fost fortata sa ia o decizie proasta. Desi lumea ma acuza ca sunt un monstru, monstrul era el de fapt (tatal vitreg). Era extrem de abuziv. Omul acela mi-a luat totul. Ea il trimitea noaptea sa ma inveleasca cu patura, sau il punea sa imi faca baie. Stia… ea stia ce se petrece", marturiseste adolescenta din Wisconsin. 
 
Tanara nu a mai suportat la un moment dat si si-a impuscat tatal, iar pe mama a injunghiat-o de 30 de ori cu un cutit, scrie fanatik.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI