Close sidebar
Close sidebar

"Nu suntem singuri în Univers, 100%" Singurul cosmonaut român face dezvăluiri șocante despre Cosmos

Dumitru Dorin Prunariu este singurul cosmonaut din România. Acesta a făcut dezvăluiri șocante despre existența altor entități în Univers.

Elena Tasca,

Dumitru Dorin Prunariu

[Sursa foto: Facebook- Dumitru Dorin Prunariu]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dumitru Dorin Prunariu, singurul cosmonaut din România, are o convingere șocantă. Acesta consideră că în Univers există mai multe entități, nu doar noi, oamenii de pe Pământ.

Singurul cosmonaut din România, mărturie șocantă: "Nu suntem singuri în Univers, 100%"  

Dumitru Dorin Prunariu, în vârstă de 72 de ani, este singurul cosmonaut din România. Acesta a zburat în spațiul cosmic pe 14 mai 1981.

Invitat în cadrul unui podcast, D. Prunariu a vorbit despre existența a mai multe entități în Univers. Nu doar Pământul ar fi locuit, ci mai multe regiuni din Cosmos. 

Citește și: Patru tăblițe babiloniene vechi de 4.000 de ani, descifrate pentru prima dată. Conțin o profeție înfricoșătoare

Dumitru Dorin Prunariu

[Sursa foto: Facebook- Dumitru Dorin Prunariu]

Citeste si: Data la care urmează să fie virați banii pentru bursele elevilor aferente lunilor septembrie şi octombrie: Banii vor fi virați direct pe carduri- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Zeci de șoferi și-au găsit mașinile vandalizate într-o parcare din Capitală. Un necunoscut le-a scrijelit pe capote același mesaj- antena3.ro

"Nu suntem singuri în Univers, 100%. Sunt absolut convins. Faptul că au ajuns ființe și pe Pământ sau nu, asta este a doua problemă", a mărturisit D. Prunariu, cosmonaut român. 

Dumitru Dorin Prunariu a continuat să își explice convingerea. Cosmonautul consideră că pe Pământ există deja alte entități, din alte lumi. Mai mult decât atât, cosmonautul aduce în discuție puterea pe care aceste entități o au, cea de a ne schimba pe noi ca oameni.

Entitățile din Univers ar fi un subiect importat la Congresul American, care ar fi început să dezvăluie din ce în ce mai multe informații cu privire la existența acestora.

Citește și: Ireal ce au aflat cercetătorii despre Cosmos! Asta schimbă tot ce știai până acum despre Calea Lactee

"Anumite entități, și văd că și Congresul American începe să prezinte public tot mai multe audiențe în această privință, anumite entități, probabil foarte inteligente din alte părți, se deplasează inclusiv în spațiul nostru terestru cu viteze extraordinare, schimbând viteza de deplasare

radical, gândindu-ne că acolo ar trebui, în mod normal, cu tehnologia pe care o avem, să existe accelerații care omoară orice ființă umană. Ei bine, ei se deplasează așa. Probabil că stăpânesc câmpul gravitațional. Ar putea să ne schimbe la un moment dat radical concepțiile noastre, abordările noastre, credințele noastre, creedințele noastre. Ar putea să ne schimbe chiar credința religioasă. Nu ni se spune chiar tot, nu ni se dă să înghițim atât de mult încât să ne înecăm", a mărturisit D. Prunariu, cosmonaut român.

@misteromania #amintire ♬ sunet original- MISTERO
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI